@foggy Hvala jos jednom na intervjuiranju i hvala svima na podrskama.
Evo da vam javim, danas sam nakon 4 sata u komadu i nakon toliko napetih trenutaka skinuo jebeni mein leben trofej nakon nesto vise od tjedan dana vjezbanja i nesto izmedu 15 do 20 pokusaja. Jako tezak izazov je ovo bio, nakon meat boya definitivno najtezi trofej.
Razlika je ta sto meat boy zathjeva kirursku preciznost, a wolf 2 se jos uspijes izvuc kad zaseres ako imas skill potreban koji se stece vjezbom, ali napetost koja traje kroz cijeli run se ne moze usporedit sa 10 minutnim runovima meat boya, tako da sve ima svoju prednost i mane.
Pola puta od tih ukupnih pokusaja sam umirao na prvom levelu, samo 4 puta sam doso do 50% igre tj do sudnice, 1 put umro od pasa u sudnici, 2 puta umirao nakon sudnice ( 1 pokusaj je padanje izvan mape ) i eto samo taj jedan zadnji pokusaj je izdemoliro ostatak igre, a bilo je bome situacija pregrst di se moglo dodatno sjebat. Sad ostatak ce bit 1/10 po tezini nakon ovoga.
Foggy, oces da ti posaljem sliku kako mazem ovu sa sjekirom zadnji put pa i to ubacis 😛