nisam nikad ni zaigrao 1 sec najpopularniju igru svih vremena
Among Us je najpopularnija igra svih vremena
Ja i dalje ne znam koja je ovo igra. Svaki mjesec je neka nova najpopularnija i najviše je igrača igra. Smeh.
- Uređivano
chono7 Mislio sam da je to Fortnite...
A ne znam, vjerojatno je stvar u dostupnosti. Za Fortnite treba imati dosta dobar mobitel, Epic račun, par giga mjesta za download i hrpu drugih preduvjeta.
Ovo skineš na toster, upišeš ime i piči. Vidio sam prije nekoliko mjeseci na frendovoj svadbi, klinci se ubijaju od dosade, uzmu mobitele od staraca i piče Among Us.
Al i ovo što kaže foggy. Svaki je mjesec druga najpopularnija. Kakav Fortnite. Pikiram da je najpopularniji Minecraft ili nešto što igraju kinezi.
Ovo jasno pokazuje kakva je ova godina. Fall Guys, Among Us i Fort. Majko mila.
Za mene je Among us igra godine, problem je samo da treba imat 9 prijatelja zainteresiranih za igranje.
Flipper To pokazuje da je još uvijek najviše gamera onih najmlađih...mada iskreno i ja tu i tamo odigram partiju fortnita i fall guys.
Nisu to toliko loše igre, imaju taj neki fun faktor.
Among us probao ne znas ko pije ko placa...
sanzo Je, jako je zabavna igra kad se opustiš s poznatom ti ekipom. Meni je najbolje što igra nudi adaptivna pravila pa se može igrati i na neke homebrew načine. Primjerice, s ekipom znam igrati skrivača: nabiješ taskove crewmateovima, dok imposteru daš najmanji mogući vision i kill cooldown i zabraniš mu korištenje ventova. Svi znaju tko je imposter koji daje 10s prednosti na početku meča. Pretvori se u panično bježanje po mapi i rješavanje zadataka.