doctorfreak Flipper To pokazuje da je još uvijek najviše gamera onih najmlađih...mada iskreno i ja tu i tamo odigram partiju fortnita i fall guys. Nisu to toliko loše igre, imaju taj neki fun faktor. Among us probao ne znas ko pije ko placa...
viper89 Fico od bitnijih stvari ove godine sam konacno presao citav RDR2 (cudo), Doom Eternal, Last of Us 2, Ghost of Thushima, upravo na samom kraju SW Jedi Fallen Order i igram Cyberpunk 2077. 😃 Ovo necu nikad igrat haha
sanzo Za mene je Among us igra godine, problem je samo da treba imat 9 prijatelja zainteresiranih za igranje.
sanzo Fico Fenix Još samo 7 😃 Igrao sam do prije par tjedana skoro svaki dan sa prijateljima, utukao sam možda 50 sati, ali više se nikom ne igra. Nekima dosadilo, neki imaju previše posla, neki su shvatili da igra nije za njih... Šteta jer je stvarno zabavno kad igraš s ljudima koje znaš.
Fico sanzo Je, jako je zabavna igra kad se opustiš s poznatom ti ekipom. Meni je najbolje što igra nudi adaptivna pravila pa se može igrati i na neke homebrew načine. Primjerice, s ekipom znam igrati skrivača: nabiješ taskove crewmateovima, dok imposteru daš najmanji mogući vision i kill cooldown i zabraniš mu korištenje ventova. Svi znaju tko je imposter koji daje 10s prednosti na početku meča. Pretvori se u panično bježanje po mapi i rješavanje zadataka. 😃