Ovaj CDPR je kao kad ja radim seminar na faksu..., također i odgovori zašto nisu napravili na vrijeme i kako spada je identično 😆

Prosjecna ocjena igraca je 85🤦🏼 kakve nebuloze pricaju i dalje

renda Prosjecna ocjena igraca je 85🤦🏼 kakve nebuloze pricaju i dalje

If you filter those who have played 10 hours or more, the score is 85 – so the more you play the more enjoyment you feel.

Znači, doslovno piše...

Giphy - sylvester stallone facepalm GIF

Odavno ja pišem da je to sve otišlo k vragu,sve je para para para, kapitalizam jede malu djecu. Mi smo mala djecu u ovom slučaju.
    Nažalost bit će toga još.

Samo ću reći da mi je izuzetno teško vjerovati da nitko iz Sony niti Microsoft nije vidio igru prije launch-a. Pa gameplay je leakan na jebeni YT. Ali pohlepa je gadna stvar u oba slučaja.

prayer Pa jesi pročitao transkript razgovora? Objašnjeno sve u jednoj rečenici. Obećali su i jednima i drugima da će igru popraviti do izlaska. Znači, znali su i imali su povjerenja da će igra biti popravljena do izlaska a kako kaže lik na kraju su ih iznevjerili jer nisu popravili igru kako su obećali.

chono7 Zašto bih bio naivan? Zato jer ne vjerujem u teorije zavjere? Očito su i sony i microsoft vidjeli igru i znali za probleme igre i obećano im je da će se igra srediti do datuma izlaska. Zar misliš da je sonyu i microsoftu do toga da se prodaje igra u ovakvom stanju i da se kontrlja negativni publicitet. Olito su podbacili kako i sami kažu i nisu do dana izlaska igre uspjeli igru dovesti u red. Događa se i kaj sad?

prayer Ali pohlepa je gadna stvar u oba slučaja.

Upravo to. Prodaj stvar, odbij vratit novce, jer je "skinuto i pokrenuto" i pravi se mutav. Kapitalizam u najljepšem svijetlu.

Da, ali korporacije poput Sonya i M$ nisu sigurno rekli, ok ekipa vjerujemo vam, nitko tak ne radi

boja1964 Mislim da ono što Chono želi reći je da su to toliko veliki biznisi da nema šanse da se stvari rade na riječ. To se ne radi ni s puno manjim biznisima. To bi pak značilo da vjerojatno postoji i temelj za tužbu Sonyja i MS-a protiv CDPR-a ako je ugovorom garantirana određena izvedba. Iako, stvarno ne vjerujem da nisu vidjeli igru prije izlaska.

Fico
            Ok, sad sam možda ja naivan. Jel ova vijest patka, satira ili je zbilja službena informacija s CDPR sajta?

boja1964 vjerovali na rijec? Jako tesko, jako tesko. Ja moram za obicnog cooperanta potpisati mali milijon papira i sustava zastite. Ovdje jedino tko laze je CDPR ovakvim izjavama, a s druge strane i MS i Sony koji nisu ovo demantirali i koji su zapravo znali o cemu se radi. Jako jako vjesto manevriranje Sonya i MSa i jako jako supacki potez CDPRa i los pokusaj PRa

Nema tu ničega na riječ - certifikacija je prošla jer su MS i Sony vidjeli priliku za odličnu lovu (ogroman hype) pa ako se ne sredi igra, ide CDPR-u na dušu + znali su odmah da refunda neće biti zbog policyja koje imaju pa neka Poljaci rješavaju direktno s kupcima ako žele (što nisu u stanju jer je zahtjeva naprosto previše). Cijela izjava Poljaka oko refunda je obično PR-ovsko gašenje požara jer znaju kakva su pravila oko refunda te su više ciljali tu da pokažu "brigu za kupca", u nadi da će većina čekati patcheve i prelazak na novu generaciju.

Ovaj slučaj moći će komotno u školske udžbenike kako se ne ponašati prema nekome tko ti je dao lovu.

Deadwalker Ovaj slučaj moći će komotno u školske udžbenike kako se ne ponašati prema nekome tko ti je dao lovu

Za to su se EA, Activision i ekipa vec odavno pobrinuli. CD se samo ukrcao na vlakic uspjeha.

Sad je sve na medijima i PR-u da izglade situaciju. Tko uspije najbolje obaviti kriznu komunikaciju, dobije nagradu. Usput, koliko vidim, idu na foru toga da toliko ocrne sami sebe jer je to ono što ljudi žele čuti da će na kraju ispasti svi krivi osim njih. Sa stajališta PR-ovaca je to skroz pametan potez, svaka čast.

Masa ljudi se neće informirati i proći će im i ta difuzija odgovornosti. Ali za očekivati je da će stvarno raditi na svim verzijama igre jer je ovo jedini dugoročni IP koji oni imaju uz Witcher serijal. Što se tiče PC verzije, ovo je textbook primjer Witcher obrasca izlaska, izdaj vizualno impresivnu igru koja se na većini konfiguracija loše vrti i koja je krcata bugovima, pa to onda krpaj sve do nekog kompletnijeg izdanja. Uz sve odgode, stvarno bi čovjek očekivao da će biti bolje i da su nešto promijenili u svom modusu operandi.

Zero točno. Također, do vremena kad je igra bila kompletna, ljudi su nabavili next gen komponente. Ali eto, činilo se da su svi imali masovnu amneziju o tome kakav je bio W3.

Zero netocno, witcher 3 nije bio ni priblizno ovakav. Bilo je pokoji bug i glitch, ali pc verzija je bila popeglana. Jedini performance hit je bio hairworks i foliage. Launch witchera3 je bio kompletan i uspjesan. Pobrkao si nesto