Definitivno mu to nije trebalo
Igrači su odabrali: Ghost of Tsushima je igra godine, ali još nije gotovo
Sad čekamo da politika odluči
Ovo je Player's Voice kategorija i potpuno je odvojena od Igre godine.
Svi glasovi su glasovi publike.
Kategorija Igre godine računa samo 10% glasova publike dok je ostatak žiri.
Žiri a.k.a. glas razuma, spasi ovo.: p
wooddiebone Kategorija Igre godine računa samo 10% glasova publike dok je ostatak žiri.
Čuj ovoga glasajte za TLoU2 jer su svi koji glasaju za GoT hejteri.. kakva fulja od čovjeka
- Uređivano
Ima elemenata kod pojedinca. Moj frend nikad neće odigrati TLoU, ni jedinicu ni dvojku ma koliko mu ja govorio da je jedinica najbolja igra ikad. Jedinicu počeo radi mog inzistiranja i nikad nije odigrao. GoT je odigrao s užitkom i igra mu je super. Zašto bi on glasao za TLoU 2?
Naravno da je manja manjina, ali kad raspizdiš ljude jer si fulja od čovjeka onda ta manja manjina postane veća.
Nexus OBJEKTIVNO
Objektivno je to u ovoj situaciji samo tvoje mišljenje. Reći da svi znaju da je igra bolja je kao da ja kažem da svi znaju da je PC bolja platforma. To nije dokaz, to nije objektivno mišljenje, to je tvoje subjektivno mišljenje.
Iako je vrlo vjerojatno tweet razlog zašto je TLOU2 izgubio od Tsušime radi, to se ne može dokazati nit će se ikad moći dokazati. Isto tako je to možda čista slučajnost koja se desila u isto vrijeme kad je on pisao taj tweet.
Plus kao što @Brijac kaže, postoji sigurno netko tko je igrao obje igre i jedna mu se dopala više. Nisu ista vrsta igre. Možda se nekom dopada taj žanr i takva vrsta gameplaya. Jesi uzeo u obzir ljude koji nisu igrali TLOU2 a igrali tu tsušimu. Tu ima TOLIKO faktora u kojima nisi razmišljao već si samo bubnuo nešto kao: "to svi znaju."
fensisuperstar dopala
Apsolutno nebitno u kontekstu kvalitete nečega. Meni se Fallout 76 dopao pa to ne mijenja činjenicu da je zločin nad industrijom.
Jebenti život i ovaj mob pišem zid posta 15 min i onda ga izgubim aaaa.
Ali bit je više manje ista ka i kod fensija. Ljudi dobrim dijelom glasaju prema osobnim preferencijama i to je normalno za svaki oblik umjetnosti.
Ne sumnjam da su hejteri odigrali svoju ulogu ali ko će od nas znat jesu li prevagnili oni ili pravi GoT fanovi?
fensisuperstar
Objektivno je TLOU2 u svim elementima bolja igra. Znam da je sve "subjektivno", ali u ovome stvarno neću raditi kompromise.
Plus kao što @Brijac kaže, postoji sigurno netko tko je igrao obje igre i jedna mu se dopala više. Nisu ista vrsta igre. Možda se nekom dopada taj žanr i takva vrsta gameplaya. Jesi uzeo u obzir ljude koji nisu igrali TLOU2 a igrali tu tsušimu. Tu ima TOLIKO faktora u kojima nisi razmišljao već si samo bubnuo nešto kao: "to svi znaju."
Pa već sam rekao da je sve to super i sigurno i je tako. Ali stvarno, STVARNO neke stvari trebaju biti ipak s malom dozom objektivnosti. Mora postojati neka prava objektivnost.