Shooter ali ko će od nas znat jesu li prevagnili oni ili pravi GoT fanovi?
Samo Sveti Duje zna.
Nexus Mora postojati neka prava objektivnost.
Znaš tko je bio potpuno objektivan kod ocjenjivanja igara? Pokojni TB. I kad bi uzeo 10-20 takvih osoba mogao bi imati potpuno objektivni score na metacriticu i samo onda. Može IGN imat dobar review, može bilo tko od tih outleta imati dobar review ali kad vidiš kakva se sranja događaju gdje kao u slučaju cyberpunka igra dobije 100 od 100 a prepuna je bugova, te TLOU2 dobije 100 od 100 a nekome nije sjela priča...
Definitivno nije ni objektivno ni subjektivno već podmazano. Sjeban sistem koji navodi ljude na kupovanje proizvoda koji NIJE korektno opisan. Iskreno ja bi kaznio svakog reviewera kad bi napisao 100 od 100 za review koji bi trebao dobit 85-do 88. Ako i toliko. Ja sam cyberpunk fan i vidim što se događa. Dal je igra vjerojatno 90-92 od 100? vrlo vjerotno je. Ali način na koji se dolazi do tog bodovanja je nekorektno i pokvareno.
Zato trebamo prestati metacritic smatrati ičim dobrim i okrenut se medijima koji nisu pokvareni. ima puno velikih youtubera koji su dokazali da su objektivni i znaju svoj posao.
I prestanite tražit razlog za svađu. Što je tu je, Tsušima je dobila vote za players choice, ako je tweet kriv za to onda je Dr. Uckman kriv za to i treba mu biti žao jer je pokazao još jednom velikoj većini da je bahat i djetinjast. Postoji vrijeme i mjesto za takvo ponašanje a twiter nije to mjesto. Do sad je valjda trebao naučit, nema 18 godina.