Napisati da je Becks bio "samo dobar" igrač...razočarao si me FIlipe moj dragi, jako
Koliko EA zarađuje od FIFA paketića? Toliko da će Beckham od FIFA-e zaraditi više nego u PSG-u i Unitedu
- Uređivano
Pa bio je dobar igrač i još bolji maneken i Spice Girls muž.
Stvarno Bechama nazvati samo dobrim je sportski grijeh... da je mogao biti jos i bolji mogao je,al bija je i ovako igracina...koliko je samo ruud golova dao na njegovu navođenu loptu...to su bili dani...
Dobro stavit ću vrlo dobar u tekst.
Tada se pricalo da je Real uzeo bechama ,a ne ronaldinha jer je ovaj lijep,a ovaj ruzan...
Beckham je najpodcjenjeniji igrač svih vremena. Zbog Victorije i odličnog marketinga njegove igračke sposobnosti pale u drugi plan, što je žalosno jer je u razdoblju 96'-06' bio jedan od najboljih veznjaka u nogometu.
Njegovu desnu nogu dan danas niko ne može nadmašiti. Ona asistencija Crouchu za 2-2 kad smo Engleze puknuli na Wembleyu, uf.
ThomasAAnderson Njegovu desnu nogu dan danas niko ne može nadmašiti.
Jedini igrač koji mu je mogao parirati je bio Jerome Rothen u PSGu, negdje isto razdoblje. Taj je s lijeve strane slao lopte lijevom nogom gotovo identično točno kao i Backham desnom na desnoj strani.
A slobodnjak protiv Grcke u 90min koji ih je odveo cini mi se na World cup?!
Daj covjek je bio strasan igrac,legendarna sedmica!
Icek Ronaldinho je ostao jedan od najboljih koji je ikad igrao u Barci.
i najružnijih