• Gaming Vijesti
  • Koliko EA zarađuje od FIFA paketića? Toliko da će Beckham od FIFA-e zaraditi više nego u PSG-u i Unitedu

Napisati da je Becks bio "samo dobar" igrač...razočarao si me FIlipe moj dragi, jako 🙁

Pa bio je dobar igrač i još bolji maneken i Spice Girls muž. 😃

Flipper
    Ponajbolji desni vezni svih vremena i najbolje telegirana lopta u 16erac svih vremena nije isto što i "samo dobar igrač".

Icek onda izvoli kupit i ti FUT paketić da ga dobiješ. 😃

Flipper
        Ne hvala 😃 Davno su prošli dani igranja FIFE, a ponajmanje nemam volje bacati novce u vjetar za FUT 😃 Ali Becks je fkt bio odličan igrač, ne toliko u Realu, Milanu i ostalim klubovima, koliko u Manchesteru. Fkt ne možeš ga nazvat samo dobrim.

Stvarno Bechama nazvati samo dobrim je sportski grijeh... da je mogao biti jos i bolji mogao je,al bija je i ovako igracina...koliko je samo ruud golova dao na njegovu navođenu loptu...to su bili dani...

Dobro 🙁 stavit ću vrlo dobar u tekst.

Tada se pricalo da je Real uzeo bechama ,a ne ronaldinha jer je ovaj lijep,a ovaj ruzan...

Flipper Fala <3

petko13 Tada se pricalo da je Real uzeo bechama ,a ne ronaldinha jer je ovaj lijep,a ovaj ruzan...

Neka su, Ronaldinho je ostao jedan od najboljih koji je ikad igrao u Barci.

petko13
              Ma mislio sam kao ponajbolji igrač tog kluba. Ali da, Ronaldinho je zvijer i za mene je on najveći svih vremena. Kakav Pele Maradona Ronaldo ili Messi. Ronaldinho je imao tu magiju, tu lakoću da gledaocima ugrije srce i stavi osmjeh na lice.

Beckham je najpodcjenjeniji igrač svih vremena. Zbog Victorije i odličnog marketinga njegove igračke sposobnosti pale u drugi plan, što je žalosno jer je u razdoblju 96'-06' bio jedan od najboljih veznjaka u nogometu.

Njegovu desnu nogu dan danas niko ne može nadmašiti. Ona asistencija Crouchu za 2-2 kad smo Engleze puknuli na Wembleyu, uf.

ThomasAAnderson Njegovu desnu nogu dan danas niko ne može nadmašiti.

Jedini igrač koji mu je mogao parirati je bio Jerome Rothen u PSGu, negdje isto razdoblje. Taj je s lijeve strane slao lopte lijevom nogom gotovo identično točno kao i Backham desnom na desnoj strani.

A slobodnjak protiv Grcke u 90min koji ih je odveo cini mi se na World cup?!
                  Daj covjek je bio strasan igrac,legendarna sedmica!
                  👍💪🙌⚽️🏆🎖🏅

Icek Ronaldinho je ostao jedan od najboljih koji je ikad igrao u Barci.

i najružnijih 😃 😃