• Gaming Vijesti
  • Koliko EA zarađuje od FIFA paketića? Toliko da će Beckham od FIFA-e zaraditi više nego u PSG-u i Unitedu

Pročitaj na portalu
Članak

Koliko EA zarađuje od FIFA paketića? Toliko da će Beckham od FIFA-e zaraditi više nego u PSG-u i Unitedu

Važno se zvati David Beckham. Dodao bih i – Lewis Hamilton. Nemaju veze jedan s drugim, iako je ovaj potonji vjerojatno veći sportaš nego što je to David ikada bio. Nije da je Beckham bio loš igrač, bio je vrlo dobar no s druge strane, David je oduvijek bio čovjek za kojim lude žene i marketinške firme. Legenda kaže da ga je upravo zato Real Madrid i kupio – zbog prodaje dresova.

Napisati da je Becks bio "samo dobar" igrač...razočarao si me FIlipe moj dragi, jako 🙁

Pa bio je dobar igrač i još bolji maneken i Spice Girls muž. 😃

Flipper
    Ponajbolji desni vezni svih vremena i najbolje telegirana lopta u 16erac svih vremena nije isto što i "samo dobar igrač".

Flipper
      Ne hvala 😃 Davno su prošli dani igranja FIFE, a ponajmanje nemam volje bacati novce u vjetar za FUT 😃 Ali Becks je fkt bio odličan igrač, ne toliko u Realu, Milanu i ostalim klubovima, koliko u Manchesteru. Fkt ne možeš ga nazvat samo dobrim.

Stvarno Bechama nazvati samo dobrim je sportski grijeh... da je mogao biti jos i bolji mogao je,al bija je i ovako igracina...koliko je samo ruud golova dao na njegovu navođenu loptu...to su bili dani...

Tada se pricalo da je Real uzeo bechama ,a ne ronaldinha jer je ovaj lijep,a ovaj ruzan...

Flipper Fala <3

petko13 Tada se pricalo da je Real uzeo bechama ,a ne ronaldinha jer je ovaj lijep,a ovaj ruzan...

Neka su, Ronaldinho je ostao jedan od najboljih koji je ikad igrao u Barci.

petko13
          Ma mislio sam kao ponajbolji igrač tog kluba. Ali da, Ronaldinho je zvijer i za mene je on najveći svih vremena. Kakav Pele Maradona Ronaldo ili Messi. Ronaldinho je imao tu magiju, tu lakoću da gledaocima ugrije srce i stavi osmjeh na lice.

Beckham je najpodcjenjeniji igrač svih vremena. Zbog Victorije i odličnog marketinga njegove igračke sposobnosti pale u drugi plan, što je žalosno jer je u razdoblju 96'-06' bio jedan od najboljih veznjaka u nogometu.

Njegovu desnu nogu dan danas niko ne može nadmašiti. Ona asistencija Crouchu za 2-2 kad smo Engleze puknuli na Wembleyu, uf.

ThomasAAnderson Njegovu desnu nogu dan danas niko ne može nadmašiti.

Jedini igrač koji mu je mogao parirati je bio Jerome Rothen u PSGu, negdje isto razdoblje. Taj je s lijeve strane slao lopte lijevom nogom gotovo identično točno kao i Backham desnom na desnoj strani.

A slobodnjak protiv Grcke u 90min koji ih je odveo cini mi se na World cup?!
              Daj covjek je bio strasan igrac,legendarna sedmica!
              👍💪🙌⚽️🏆🎖🏅

Icek Ronaldinho je ostao jedan od najboljih koji je ikad igrao u Barci.

i najružnijih 😃 😃