• Gaming Vijesti
  • Microsoft potvrdio moguću netašicu novog Xboxa sve do proljeća

zamisli strašno...nema xbox 4 nema ps 5...život nema smisla... najbolje je počiniti harakiri...svi mi koji namjeravamo kupiti 2022 smo budale...a šta možeš netko mora i biti budala🙂

HCMAA
    Netko ima ušteđene novce na Xbox accountu i čeka da kupi ono što je štedio godinu plus dana 😉 😛
    Također imam par frendova koji su u težoj financijskoj dubiozi, a šparali su za PS5 i njima nestašica itekako znači, jer su puno toga žrtvovali i odrekli se mnogo toga da bi si mogli kupiti plejku. I sad ne mogu, jer eto...nestašica.

HCMAA Harakiri ne postoji,to šta ti misliš zove se Seppuko.A cvile više svi zbog tih konzola ko da će biti smak svijeta.Smješno mi je više to i čitati.

master_x Misliš Seppuku. Isto je značenje, odnosno isti se kanji simboli upotrebljavaju i za harakiri i za seppuku i isto znače rezanje trbuha.
      Mislim da je stvar bila na koji način se čitaju i u kojem periodu.

Ontopik, možda do proljeća dođe koja ekskluziva 😛

Bit će xboxa kroz 2 tjedna.
      Pa nisu ludi da propuste blagdane.

Sve mi to smrdi kak sam rekao.
      Politički montirani proces.
      Famozni "skalperi" su upravo sami trgovci koji onda preprodaju.
      Nebi se čudio da je sve orkestrirano od strane Sonya i Microsofta.

Stave cijenu 399$ a zarade 600.
      Dosta ljudi na youtubeu gledam i čitam, imaju isto mišljenje.
      Zato nestaju brzo sa webshopova.
      Malo se zapitajte.
      Neće običan Joe preprodavati 10-15 konzola.

1.nebre ih nabaviti
      2.ako uspije nekim čudom treba 5-6
      hiljada eura da to kupi.
      3.ko ima hiljade eura na kupu taj
      -ima super primanja i posao
      -netreba se baviti preprodajom
      -bavi se preprodajom automobila
      itd. gdje je zarada kvalitetna.

pravednik
        Ne bi išao toliko daleko u teoriju urote i zavjere. ALI...Nintendo je prije par godina namjerno naštancao malu količinu NES i SNES Mini konzolica da se napravi pomama za njih.
        Ne bi me čudilo da su Sony i Microsoft namjerno smanjili inicijalnu količinu konzoli za release, kako bi se stvorio umjetni craze oko njih za Božićne praznike, odnosno kada se najviše prodaje.

Icek
          Ili... jednostavno u 2020. s obzirom na cijelu situaciju nisu mogli puno više napraviti + očito ogroman interes.

Pravednik je cijeli u teorijama zavjere koje nemaju smisla.

Nexus Ili... jednostavno u 2020. s obzirom na cijelu situaciju nisu mogli puno više napraviti + očito ogroman interes.

Moguća je i kombinacije tvoje i moje teze 🤣

Da nema smisla da fizička osoba kupi 15 konzola pa ih preprodaje.
            U kojem to svemiru?
            Još sam ti naveo argumente.

Ne znam da bi ozbiljna firma riskirala zaradu stvarajući nekakvu lažnu potražnju ako nešto mogu prodati odmah. Nije to (@Nexus) OnePlus kad su lansirali prvi mobitel imali su ograničene količine i doslovno su organizirali svojevrsnu lutriju gdje ste osvojili mogućnost kupiti mobitel. Radi li to Apple, poznati brand? I don't think so, Tim. OnePlus je bio no name i nekako se morao stvoriti hype i to im je upalilo. Ozbiljne firme koje nisu startupovi se ne bave takvim stvarima.

pravednik Moj frend ima neoborive argumente da nas svakodnevno špricaju iz aviona koji lete iznad nas te nam na taj način šire covid 19. Zbog toga ne izlazi iz kuće, ne otvara prozore. Po cijele dane leži u krevetu jer je tu najsigurnije. Ima logike kao što ima logike da se sony i microsoft bave preprodajom konzola na raznoraznim oglasnicima. Logično za takve mega korporacije. Svaki euro je bitan.

HCMAA zamisli strašno...nema xbox 4 nema ps 5...život nema smisla... najbolje je počiniti harakiri...svi mi koji namjeravamo kupiti 2022 smo budale...a šta možeš netko mora i biti budala🙂

Da li postoji koji forum na kojem ti ne postas istu mantru?

Vidi se kak nemate pojma.
                Kakva ozbiljna firma? Svijet se vrti oko novca. Zato imaju posrednike kako sam gore i naveo. Svi sretni i zadovoljni.

Jesi smiješan buz, bez uvrede možda pričam gluposti ali kad su biznis i poštenje išli zajedno?

Pa Series S je dostupan.
                To ti govori sve, nije bilo potrebe za tom konzolom.
                Zna se zašto postoji.
                Microsoft nije bacao lošije primjerke kao Sony nego zakljucao CU, smanjio frekvenciju...pa upakirao pod S seriju.
                Zato je procesor isti.
                Dobra poslovna odluka ali vidimo ne kupuju ga baš.

Icek

Kupi si ga sam. Kak te nije sram trazit me da ti kupim Xboy. Necuveno na internetu 😁

pravednik Jesi smiješan buz,

Znam, to mi svi kažu. Čak su mi rekli da bih se trebao okušati u stand-upu.

Icek Pa rekao si da ti ne vidiš nestašicu. Onda mi kupi, kad vidiš ponudu

Ne, ja sam vama dao do znanja da nestasice nema kolko vidim. Francuski Amazon salje k nama, ko oce nek si uzme XSS