Microsoft potvrdio moguću netašicu novog Xboxa sve do proljeća
Također imate Xboxa za kupiti na Extreme Digitalu doduše samo S seriju ali bolje išta nego ništa , ipak nam je Mađarska bliže od Francuske .........
gusterko Extreme Digitalu
druže nikad nemoj kupovati od extreme digitala. Nikad.
gusterko Prvo sam čekao proizvod mjesec jebenih dana da bi riknuo i kad sam poslao na reklamaciju dobio sam novi miš nakon skoro godinu dana. Nisu se javljali na telefon i odgovarali na mailove. Govna su. Shit firma koja kupuje iz EU i onda preprodaje u HR. Nedobog da ti rikne uređaj. Jebena stoka.
fensisuperstar Jebemu razočarali me Slovenci a sad i Mađari pa di je nestalo poštenje majku mu poljubim staru .......
- Uređivano
fensisuperstar gusterko
Ja kupio televiziju Sony platio je 7000kn,preuzeo i sve nastimao i idem upalit kad ono ku...
Zvao ih,dok su dosli po nju 15 dana,dok su odgovorili da su je dobili nazad 15 dana,onda sam ceko mjesec da mi se jave je li priznaju kvar...i ispalio,zalio se nasem nekom ku... za zastitu potrosaca i tek kad sam nekoj EU zastiti potrosaca pisao javili su mi se...
S tim da mi je Eu odgovorio pokusajte na lijepo s njima trebali bi vam vratiti,nista sudovi ovo ono....
Onda sam njima slao prepisku sa EU i onda su se javili nakon 2 mjeseca da ce mi pare vratiti ili tv,uzeo sam pare..
Usput nasa udruga ili kako vec za zastitu potrosaca je bila na GO jer je ljeto pa mi se javili u 9.mjesecu...sto sam ja njima napisao mene cudi kako me nitko od organa reda nije pokupio...
NI SLUCAJNO EXTREME DIGITAL!
- Uređivano
Nisam smio s njima na noza,prvo sam molio a onda sam okrenuo malo plocu da vide da sam pisao svima zivima u vezi svojih prava,iako bi mu ja dao prava da su mi blize po njusci.
I onda se javila HR podrska(ne daj Boze da vam zatrebaju) pa sam sva svoj bijes jednostavno pustio vanka
Sad se smijem ali stvarno je bilo zajebano,7000kn,jos sam kasnije negdje cuo da su im jeftinije stvari jer popravljaju i salju pod novo a stave 1000kn jeftinije na koje se ljudi kace.
EDIT. najzanimljiviju stvar nisam reko,istu tv otiso u Peveca i kupio kad su mi vratili pare,platio 1000kn skuplje i trajala je mjesec dana.
Mali uzeo autic i zabio ga u nju,tako sad ima vec godinu gledamo tv sa rupom
Onda ja imam sreće jer sam PS4 konzolu kupio u ED kad je lzlazila i dan danas radi.
fatamorgana dobra je jer dan danas radi. da imas garanciju i da rikne dočekao bi ps6 dok ti dođe zamjena.