Hm, za mene tu i tamo Quiz Up i Quiz Planet za 1vs1 (makar i to nisam igrao ne znam koliko). Izbjegavam inače kategoriju videoigara jer mi je to sigurna pobjeda.🤣 Sa bivšom sam inače znao odigrati i Town of Salem. Društvena igra, ali ima onaj osjećaj satisfakcije kad izmanipuliraš grupu ljudi da objese (vjerojatno) nedužnog igrača zajedno s članovima mafije. Ili kad ostaneš jedini od preživjelih. Among Us je valjda nešto slično (nisam igrao, jel).

Zero je, Among Us je slican, ja sam igrala i Town of Salem i super je, samo sto su imali veliki hakerski napad pa onda vise ne igram tamo..

Najbolje bi bilo da me svi puste na miru.

Nippon Marathon (još je blesavija igra ako se igra u pripitom stanju)

Tema kao naručena za mene.
    I onako kad dodjem kuci planiram igrati nešto sa bratovom curicom koja ima oko 11 godina, pa bi nam neki zabavni coop odlicno dosao.
    Već sam uzeo Tekken i Street Fighter 😁 , a u planu je i Astroneer ili Unravel.

Yoshi i Donkey Kong za Switch, odlične igretine.

Demons Souls. Ekipa gleda dok ja igram i psujem, a kasnije ih gadjam kontrolerom.

Crash Bash, Mario Kart, Mario Party...

90% Nintendovih igara, Crash Bash, Crash Team Racing, Manhunt, Tetris Effect, Audiosurf itd...

herc Manhunt

Hahaha vidim i ti imas istih problema kao ja 😃

herc Haptic feedtime da 😃 Ne znam ni kak bi to izveli, osim da krv frca iz joysticka 😃