Zero Hm, za mene tu i tamo Quiz Up i Quiz Planet za 1vs1 (makar i to nisam igrao ne znam koliko). Izbjegavam inače kategoriju videoigara jer mi je to sigurna pobjeda.🤣 Sa bivšom sam inače znao odigrati i Town of Salem. Društvena igra, ali ima onaj osjećaj satisfakcije kad izmanipuliraš grupu ljudi da objese (vjerojatno) nedužnog igrača zajedno s članovima mafije. Ili kad ostaneš jedini od preživjelih. Among Us je valjda nešto slično (nisam igrao, jel).
NeithRedhat Zero je, Among Us je slican, ja sam igrala i Town of Salem i super je, samo sto su imali veliki hakerski napad pa onda vise ne igram tamo..
Raziel Tema kao naručena za mene. I onako kad dodjem kuci planiram igrati nešto sa bratovom curicom koja ima oko 11 godina, pa bi nam neki zabavni coop odlicno dosao. Već sam uzeo Tekken i Street Fighter 😁 , a u planu je i Astroneer ili Unravel.
fensisuperstar oxi briškula. Chaky Diablo 3. 4player co-op. i onda netko stavi area dmg u paragonima i svima padne fps za 30
foggy Demons Souls. Ekipa gleda dok ja igram i psujem, a kasnije ih gadjam kontrolerom. Crash Bash, Mario Kart, Mario Party...
NeithRedhat Hvala svima na prijedlozima, bit će i part 2 ovog članka, nisam htjela da bude predugačko 🙂 imam još hrpu ideja tako da stay tuned ~