Kontroler i ekskluzive na jednoj strani ili sve ostalo na drugoj? Hm...
Phil Spencer iz Xboxa tvrdi da im ne trebaju igre na launchu Series X
Phil Spencer svojim fanovima : uopce launch ekskluzive nisu potrebne, nit je potreban Halo. Al vec imamo vas novac, tako da slobodno igrajte stare igre. Hvala
Kad bi barem igrači imali na raspolaganju 200+ igara za sitniš. Kad bi barem bio tako pametan i to ponudio ljudima. Ehh...
biver Xbox je brzi jedino u BC naslovima. Next gen multiplatform je par sekundi brzi na PS5 a u ekskluzivama ce vjerujem razlika bit i veca malo. Ali realno, tih 2 sec prednosti nije nista i nebitna je prakticki razlika. Xbox je fantastican stroj koj ce zasigurno imat malo bolje perofrmanse (osim ucitavanja) u next gen multiplatform igrama i ciji cemo puni potencijal tek vidjeti. Vjerujem da se radi na stvarno mindblowing ekskluzivama za Xbox.
DarkPunisher koji next gen multiplatform? To ne postoji jos nazalost
chono7 imas pravo, mislio sam na cross gen naslove heh, ali sumnjam da ce situacija bit drugacija.
Ma dobar je novi Boxac, doci ce i neke igre samo za njega, samo sumnjam u toj mjeri koju ima PS, jer nisu bas u poziciji da se limitiraju na svoju platformu i PC
A što je stvarno postalo bitno to što jedna konzola 2,5 sekunde brze učitava BC naslove a druga 0.75 sekundi nove igre? I zbog toga će netko odlučiti koju konzolu će kupiti? Kao da se dva maloljetnika prepucavaju kako u bf5 imaju 79 i 81 frejm jebote. Kupujem plejku zbog ekskluziva i HR podrške pa neka i 15 sekundi sporije učitava.
- Uređivano
Mene veseli game pass i neke pc igre koje ne mozemo igrat na ps5. Hr podrska za novi xbox me ne zanima ni malo, danas hvala bogu mozes napravit bilo koji racun i igrat.
PHIL SPENCER JE BOGATI IDIOT KAD MISLI DA NOVE IGRE NE TREBAJU ZA XBOX
SERIES X ...NEMA EXLUZIVNIH IGARA I NEMA NISTA OSIM BACK COMPATIBILNIH
IGARA SA LOŠOM GRAFIKOM KOJE TROŠE 30% PROCESORA ....
Pa eto ja kupujem konzolu cak i ako je tamo jedna ekskluziva vrijedna mog vremena. Dragi Fil, pojma nemas. S druge strane, game pass...
Pacov, troliću, ili koji ti je već account po redu?
Texas kupuješ ps5 jer si fenboj, ograničavaš vlastito iskustvo na jednu platformu. Ok možda nisi u stanju kupiti obe ali nemoj pisati jeftine trolaže poput "radi hr podrške".
Kakva je to Sony podrška u HR a da imaš veće mogućnosti nego na boxu lol?
Klasična rečenica koju čitam na ovom forumu.
Radi hr podrške i kolega.
Baš....na kraju igre kupujete sa US PS storea adrese na Alaski.
Neznan nikog normalnog da kupuje na hr storu.
Nerijetko je skuplje od fizičke kopije.
pravednik Fenboj sam jer kupujem samo jednu konzolu za koju mislim da mi nudi više? Game pass mogu imati i na pc-u ali me ne zanima niti malo. Da HR podrška, kupujem igre na HR storeu i igram igre sa našim podnaslovima. Ne znam koji je tvoj problem, ali mogao bi malo smiriti hormone.