• Gaming Vijesti
  • Mass Effect: Legendary Edition (remaster trilogije) izlazi 2021. godine

Nek naprave i steelbook, prosim lijepo.

Yaay. Sada službeno mogu reći da se službeno veselim službenom uživanju u službenih 120h za prelazak ove službene remaster trilogije. isto da bude službeno 😃

turok99
    Samo, da 😜 40h po komadu. To je minutaža samo za prelazak, za platinu je toliko po nastavku 🤣🤣🤣

Renegade Shepard is bacc

Zlatni dani BioWarea, baš se veselim ponovnom prelasku. Ima sigurno 4-5 godina kako sam zadnji puta igrao trilogiju.

Hoće li biti ubačen i legendarni kraj u ME 3? 😛

Ne kupujem, ako nis svi DLCji unutra 😟

Jedinicu vjerojatno neću odigrat (osim da možda proletim kroz nju), osim u slučaju da gameplay bude ohoho poboljšan, a ne onak drven i zamoran.
      Svaka joj čast na svemu ostalom, al tjero sam se igrat.

Dvojku i trojku ću izubijat na mrtvo.

Al otom potom. Ne znam, nekak mi ne gori da moram ovo nabavit, imat će se dosta toga za odigrat, a ovome se ipak treba jebački posvetit i ostavit opet more sati u sve 3 igre.

Dream come true!

Pošto su toliko čekali da izbace toliko željeni remaster. Ako jedinica ne bude u istom engine-u kao dvojka/trojka, onda će to biti veliki minus. Pod time mislim na igrivost jer je u kecu zastarjela.

Kupujem vjerojatno day one.

U sva tri je zastarjela mehanika, samo negdje više, negdje manje.
      Ne znam koliko vas je probalo to igrati nakon ovih zadnjih TPS-ova?

weky

Da ti budem iskren. Zadnji put sam igrao 2012 kad je izašla trojka 😃 pa me zato i malo strah. Ali postoji mogućnost da sve dorade why not.

Uostalom trebamo pričekati prvi trailer i konkretne informacije.

Nadam se da su barem malo doradili drvene kretnje likova pogotovo u prvoj igri.Meni je inače ME 2 igra najbolja u serijalu i jedna od rijetkih igara koje sam kupio Day One ! 😛

Heretici.

Ništa mjenjati ne treba. Samo da nauče poniznosti glupu mlađariju koja nije ovo odigrala.

Kad sjednu pred ovakvu igru i osuju maiku svim developerima koji nisu bar pola truda uložili ko Bioware u Mass Effect.
        Onda će vidjet kakva su smeća zapravo igrali do sad.

Ovo si odlično napisao.
          Najbolji svemirski RPG, ma jedan od najboljih RPG-ova ikad. Ko je proučavao astronomiju, gledao Cosmos i tako može primjetiti trud i "autentičnost" prikaza svemira.

wooddiebone
          Amen. Inače ja se već neko vrime mislim oću li neću krenit s novim prelaskom ili čekat eventualni remaster, tako da me ova vijest riješila bar jedne životne dileme. Baš me zanima šta će napravit s jedinicom, triba bi pravi remake da ne odudara od druge dvi igre.