Nek naprave i steelbook, prosim lijepo.
Mass Effect: Legendary Edition (remaster trilogije) izlazi 2021. godine
Yaay. Sada službeno mogu reći da se službeno veselim službenom uživanju u službenih 120h za prelazak ove službene remaster trilogije. isto da bude službeno
Renegade Shepard is bacc
Zlatni dani BioWarea, baš se veselim ponovnom prelasku. Ima sigurno 4-5 godina kako sam zadnji puta igrao trilogiju.
Hoće li biti ubačen i legendarni kraj u ME 3?
Ne kupujem, ako nis svi DLCji unutra
Jedinicu vjerojatno neću odigrat (osim da možda proletim kroz nju), osim u slučaju da gameplay bude ohoho poboljšan, a ne onak drven i zamoran.
Svaka joj čast na svemu ostalom, al tjero sam se igrat.
Dvojku i trojku ću izubijat na mrtvo.
Al otom potom. Ne znam, nekak mi ne gori da moram ovo nabavit, imat će se dosta toga za odigrat, a ovome se ipak treba jebački posvetit i ostavit opet more sati u sve 3 igre.
Dream come true!
Pošto su toliko čekali da izbace toliko željeni remaster. Ako jedinica ne bude u istom engine-u kao dvojka/trojka, onda će to biti veliki minus. Pod time mislim na igrivost jer je u kecu zastarjela.
Kupujem vjerojatno day one.
U sva tri je zastarjela mehanika, samo negdje više, negdje manje.
Ne znam koliko vas je probalo to igrati nakon ovih zadnjih TPS-ova?
Da ti budem iskren. Zadnji put sam igrao 2012 kad je izašla trojka pa me zato i malo strah. Ali postoji mogućnost da sve dorade why not.
Uostalom trebamo pričekati prvi trailer i konkretne informacije.
Nadam se da su barem malo doradili drvene kretnje likova pogotovo u prvoj igri.Meni je inače ME 2 igra najbolja u serijalu i jedna od rijetkih igara koje sam kupio Day One !
Heretici.
Ništa mjenjati ne treba. Samo da nauče poniznosti glupu mlađariju koja nije ovo odigrala.
Kad sjednu pred ovakvu igru i osuju maiku svim developerima koji nisu bar pola truda uložili ko Bioware u Mass Effect.
Onda će vidjet kakva su smeća zapravo igrali do sad.
Ovo si odlično napisao.
Najbolji svemirski RPG, ma jedan od najboljih RPG-ova ikad. Ko je proučavao astronomiju, gledao Cosmos i tako može primjetiti trud i "autentičnost" prikaza svemira.
wooddiebone
Amen. Inače ja se već neko vrime mislim oću li neću krenit s novim prelaskom ili čekat eventualni remaster, tako da me ova vijest riješila bar jedne životne dileme. Baš me zanima šta će napravit s jedinicom, triba bi pravi remake da ne odudara od druge dvi igre.