@wooddiebone jel krut vec?
Uskoro stiže otkrivanje nove Mass Effect igre i potvrda Mass Effect: Trilogy remastera
Još da se obistini da će prvi dio biti remake, a ostatak remasteri, superiška.
Još samo retcon kraja trojke i 2020. će službeno biti najčudnija godina ikada.
Tresu mi se ruke od sreće. Jedva čekam službene detalje. Napšem novi članak ako budem mogao od treskavice.
Prvi dio remaster, ne remake.
Jedinica je specifična i meni osobno najbolji Mass Effect.
Više je RPG temelj, sjajna svjetlucava grafika, dobra priča i atmosfera.
Dvojka i trojka nažalost izgledaju kao Gears of War, ko nije upućen to bi prvo pomislio.
wooddiebone character creator
Miči te grešne misli s ovoga foruma. Pravi gameri igraju s default Shepardom/icom.
Fico
Da. Isključivo zato jer je character creator bio tolko odvratno loš, a default femshep nije postojala do treće igre.
Opet ću napunit Mirandu. Ovaj puta u 4K teksturama. Jedva čekam.
- Uređivano
Icek Još da se obistini da će prvi dio biti remake, a ostatak remasteri, superiška.
Apsolutno ne želim da diraju prvi dio jerbo neće bit RPG u tom opsegu u kojem original i jest. Jedino ako sve ostave kak je bilo, a znamo da neće. Meni je prvi i najbolji zbog tog razloga, no ostatak je opet dobar u akcijskom smjeru. Želim da ostane kako je, to i je čar Mass Errecta. Odnosno, mogli bi malo speglat one buggy pustolovine kad se vozika po planetima, ono je ultra loše bilo. Svaki ima nešto svoje zapravo, teško mi je i reć koji mi je baš baš najbolji.
Izgleda da danas od 17h stižu previewovi za trilogiju. Bit će gameplaya i pokazat će sve promjene. Nisu samo bolje teksture i grafika već je izgleda remake. Ili nešto slično jer nije samo običan remaster. Auuuu
A di da ja to pratim najbolje?
Twitter ne koristim jer se volim.
Mass Effect trilogija kasni jedno pet godina.
weky
To samo znači da će bit bolja nego ikad.