Uskoro stiže otkrivanje nove Mass Effect igre i potvrda Mass Effect: Trilogy remastera
wooddiebone character creator
Miči te grešne misli s ovoga foruma. Pravi gameri igraju s default Shepardom/icom.
Fico
Da. Isključivo zato jer je character creator bio tolko odvratno loš, a default femshep nije postojala do treće igre.
Opet ću napunit Mirandu. Ovaj puta u 4K teksturama. Jedva čekam.
- Uređivano
Icek Još da se obistini da će prvi dio biti remake, a ostatak remasteri, superiška.
Apsolutno ne želim da diraju prvi dio jerbo neće bit RPG u tom opsegu u kojem original i jest. Jedino ako sve ostave kak je bilo, a znamo da neće. Meni je prvi i najbolji zbog tog razloga, no ostatak je opet dobar u akcijskom smjeru. Želim da ostane kako je, to i je čar Mass Errecta. Odnosno, mogli bi malo speglat one buggy pustolovine kad se vozika po planetima, ono je ultra loše bilo. Svaki ima nešto svoje zapravo, teško mi je i reć koji mi je baš baš najbolji.
Izgleda da danas od 17h stižu previewovi za trilogiju. Bit će gameplaya i pokazat će sve promjene. Nisu samo bolje teksture i grafika već je izgleda remake. Ili nešto slično jer nije samo običan remaster. Auuuu
A di da ja to pratim najbolje?
Twitter ne koristim jer se volim.
Mass Effect trilogija kasni jedno pet godina.
weky
To samo znači da će bit bolja nego ikad.
- Uređivano
https://www.ea.com/games/mass-effect/mass-effect-legendary-edition
Najbitnije od svega, gameplay jedinice je totalno izmjenjen i popravljen.
Igra je nešto između remastera i remakea. Svi DLC-ovi. Puno bolje grafički. 9.5. mi rođendan pa eto. Znate onda. Rekoh da će svibanj biti prepun hitova
Kaj pričaš? Izgleda kao PS3 igra. Miriši kao još jedan Crysis remaster.
- Uređivano
Kompletan overhaul gameplaya jedinice je jedina bitna promjena.
wooddiebone
bit će teški cyberpunked.
tko preordera je pička.
fensisuperstar tko preordera je pička.
Ja sam pička.