Zero Ne znam zašto sam propustio Madness Returns, još sam ispratio to i najavom i temom tada. Činjenica je da Alice kod nas i nije uhvatila neko korijenje, dok na temu psihodelije i uvrnutog dizajna ljudi puno češće spominju Psychonautse. Valjda je i Schafer popularniji od McGeea.: p
NeithRedhat Zero Moguće, ali stvarno je šteta jer je igra super, iako vjerujem da bi grafika predstavljala problem (bila bi bas ružna XD) kad bi se išla igrati danas 😅
maverick NeithRedhat iako vjerujem da bi grafika predstavljala problem (bila bi bas ružna XD) kad bi se išla igrati danas 😅 Sad si potrefila u bolno mjesto. Ovdje ti vlada misao kako stare igre nisu ruzne i zastarjele. Ja i weky pak djelimo tvoje misljenje 😉
NeithRedhat maverick Ta igra bi i dalje pokosila neke današnje naslove, sigurna sam u to, ali eto meni osobno je stvarno teško gledati u stare 3D modele i teksture, s 2D nemam problema, razmazila nas je današnja grafika 😄
maverick NeithRedhat meni osobno je stvarno teško gledati u stare 3D modele i teksture, s 2D nemam problema Tocno ovo je moje razmisljanje i vise puta Sam to napp. Alice cak i nije toliko graficki odvratna igra.
NeithRedhat maverick pa da, slazem se s tim, cak je u odnosu na druge igre iz 2011. i bolja graficki 👍
fensisuperstar Alice Madness Returns je jebeni masterpiece. u više navrata mi se coruptao sejv ali i dalje brutalna igra.
foggy Prosao sam kroz Alice kao ona kroz zemlju cudesa (uzasa). Bio je to dobar naslov, pomalo platformerski ali onak u finom sjecanju ga nosim. Novi nastavak moze, volim nove nastavke, jos ako odu u tom smjeru bice igranja.
fensisuperstar foggy ja isto volim Alice. Odmah me vraća u trenutke kad me djevojka pokušala izbosti nožem. Good times.