Pročitaj na portalu
Članak

Novi Alice nastavak donosi teške teme i horor-psihodeliju

Ljubitelji bijelog zeca i čajanki u Zemlji Čuda doći će na svoje jer je u pripremi Alice: Asylum, treća igra u seriji Alice igara, koja je zasad u fazi razvoja. American McGee, njen tvorac, zamislio je treći nastavak popularne Alice franšize kao igru koja se kronološki događa prije prve igre, kreativno nazvane, American McGee’s Alice.

Ne znam zašto sam propustio Madness Returns, još sam ispratio to i najavom i temom tada. Činjenica je da Alice kod nas i nije uhvatila neko korijenje, dok na temu psihodelije i uvrnutog dizajna ljudi puno češće spominju Psychonautse. Valjda je i Schafer popularniji od McGeea.: p

Zero Moguće, ali stvarno je šteta jer je igra super, iako vjerujem da bi grafika predstavljala problem (bila bi bas ružna XD) kad bi se išla igrati danas 😅

NeithRedhat iako vjerujem da bi grafika predstavljala problem (bila bi bas ružna XD) kad bi se išla igrati danas 😅

Sad si potrefila u bolno mjesto. Ovdje ti vlada misao kako stare igre nisu ruzne i zastarjele. Ja i weky pak djelimo tvoje misljenje 😉

maverick Ta igra bi i dalje pokosila neke današnje naslove, sigurna sam u to, ali eto meni osobno je stvarno teško gledati u stare 3D modele i teksture, s 2D nemam problema, razmazila nas je današnja grafika 😄

NeithRedhat meni osobno je stvarno teško gledati u stare 3D modele i teksture, s 2D nemam problema

Tocno ovo je moje razmisljanje i vise puta Sam to napp. Alice cak i nije toliko graficki odvratna igra.

Alice Madness Returns je jebeni masterpiece. u više navrata mi se coruptao sejv ali i dalje brutalna igra.

Prosao sam kroz Alice kao ona kroz zemlju cudesa (uzasa). Bio je to dobar naslov, pomalo platformerski ali onak u finom sjecanju ga nosim. Novi nastavak moze, volim nove nastavke, jos ako odu u tom smjeru bice igranja.

foggy ja isto volim Alice. Odmah me vraća u trenutke kad me djevojka pokušala izbosti nožem.
                Good times.