• Gaming Vijesti
  • Igrači su odabrali: Genshin Impact je najbolja igra prošlog mjeseca ispred Avengersa i THPS remakea

Evo, nismo onda ludi mi svi redom koji smo uplivali u taj Genshin. Vratit ću mu se sigurno opet, taman dok ja pređem Xuan-Sword bit će novog contenta u Genshinu 😃 Sad kad su zaradili miljone, nek fino smanje taj grind.

Kako će zaradit još milijona ako smanje grind?

Zato se ne igraju mobilne igre.

Igram na mobitelu i definitivno najbolja dostupna igra za mobitel (mana je šta troši puno baterije).I ne mislim plačati za nikakve mikrotransakcije.

wooddiebone Kako će zaradit još milijona ako smanje grind?

Zato se ne igraju mobilne igre.

Zaradit će ih sporije i igrači će bit sretniji i bit će ih više i ostajat će duže uz igru.

wooddiebone Vrijeme je da se odmoderniziraju. Svima je sad ovo hit, ali odustat će brzo zbog tog kasnije. Na žalost, izgleda da puno ljudi ipak i kešira za progress, njima paše, nama ne ide u korist. Ali rekao je Icek dobro, i da baci koju kunu do iznosa kojeg bi platio da je igra bila 60 ojra, nije greda, igra je f2p ali je stvarno zavidna razina.

Mislim, šta tebi to pričam, ti ne podnosiš kosooke tvorevine 🙂

wooddiebone Nisi ti igrao jrpg na nintendu, i jos puno toga kosookog. Sve je to ok, svako voli nesto. Genshin je dobra igra, a to je stvarno zadnje sto sam ja mislio da cu ikad natipkat za mobilnu igru. Kada je igras na konzoli, ne kuzis da je mobilna igra dok ne otvoris rng screenove.

foggy
          Za F2P igru, sasvim dobra. Samo da daju sadržaja da se može dugo igrati i voilla, imamo odličnu dugotrajnu igru.

Icek Koliko su zaradili, sad imaju mjesta zaposlit hrpu ljudi i nakrcat sadrzaja da boli glava. Vidjet cemo sto im je na agendi.

Meni igra koja je free sa mikrotransakcijama ne može imati riječ "dobra" ispred sebe.

To je jednostavno moje mišljenje. Može bit sve ostalo na razini, ali kad vidim da mogu kupovati dodatne stvari pravim novcem, a to nije DLC i igra je free onda ta igra za mene više nije igra nego je platforma za prikupljanje podataka i mužnju novaca.

Ikakvim drugim reakcijama osim osuđivanja podržavamo uništavanje gaming industrije.

Giphy - sci-fi film GIF

wooddiebone Meni igra koja je free sa mikrotransakcijama ne može imati riječ "dobra" ispred sebe.

Probaj pa ćeš vidjet.
              S druge strane, slažem se donekle s tobom, ali samo u jednoj stvari: dok god se od igrača ne forsira da potroši VIŠE nego što košta jedna igra takvom obima u normalnoj prodaji, onda su mi mikrotransakcije u F2P igrama sasvim OK. Čisto po sistemu "plati koliko hočeš", potaknuti malo igrača da plati nešto, tek toliko. Čisti primjer je Pokemon Go na mobitelu, kojeg možeš igrati zauvijek bez uložene kune pa ljudi opet potroše, jer im to igra ne nameče pod nos.
              Druga je stvar ako se sve zaključa iza abnormalnog grinda i jedine su opcije odrešiti kesu u stotinama jedinica strane valute ili grindati stotine sati. Kao što je recimo bio Star War Battlefront 2. Jedina razlika što je Genshin free igra pa to ljudi onda ne uzimaju za toliko loše. Koliko čitam forumaše koji su ispred mene, ni Genshin nije daleko od toga gdje je bio SWBF2. Jedino eto, free je pa nas toliko to ne svrbi 😃

Icek ni Genshin nije daleko od toga gdje je bio SWBF2

Znači nemože biti dobra igra 😃

Oprosti, ne ignoriram tvoje pointove, ali meni to sve izgleda kao popuštanje i pomirba sa problemom u stilu "igre su sada takve, da bi ih igrali moramo se prilagoditi", a čuo sam to i direktno tako napisano već i to od pravih gamera tu na forumu.

Gdje su vam principi nestali?
                Ako možemo srati po Blizzardu jer radi mobilni Diablo ili po EGSu jer radi nered, zašto je teško povući crtu na F2P igrama koje, budimo realni stvarno ne mogu ni prismrditi bilo kojem remakeu polu-kvalitetnog AA naslova iz 2005. koji se na Steamu prodaje za $4.99
                Ali ono... NITI JEDNA JEDINA F2P igra to nemože. Niti lol ni dota ni Fort ni Apex, a pogotovo ne neka mobilna pizdarija.

wooddiebone Gdje su vam principi nestali?

Ako ćemo se striktno držat principa nećemo igrat niti jednu igru današnjice. Jer svi su ista govna.
                  Popustit i igrat igru koja je đaba i ne potrošit pritom ni kune, nije li to skoro pa isto kao da igru nisam ni igrao? Izdavač neće od mene dobit ništa, a da su takvi svi, onda ćeš make a difference. Mikrotransakcije su u igrama tu jer ljudi troše novce na njih, ja osobno nisam 1kn potrošio na niti jednu takvu transakciju, ja ne supportam taj model protiv kojeg se ti boriš ne igranjem.

Apsolutno se slažem da im treba opalit pljusku, ali ja ne smatram sebe u kategoriji igri su sada takve...Igram ak mi se igra, stanem ak treba plaćat dodatno van osnovnog.

Genshin je ponajbolja igra godine, a ne samo prosloga mjeseca

Vi se samo rugajte, ja sam oduvijek htio igrati kao jagoda.