Wishlista je odlična stvar, tamo držim stotinjak igara koje planiram kupiti. Maknuti je totalna debilana.
Novi PlayStation Store lansira se 21. 10.
Meni je wishlist beskoristan. Koristio sam ga jednom ono kada je izašao i od tada nikad više.
Vjerojatno nitko ni ne koristi taj feature pa ga miču.
Nexus Dobro dođe wishlist ako recimo imam 10-ak igara na njoj. I kada je otvorim odmah vidim da li je koja od igra na nekom dobrom popustu i kupim.
Wishlist je fenomenalna stvar za praćenje popusta, kao što TexasFlood kaže, a bila bi još bolja da, kao što je u članku spomenuto, Sony omogući poklanjanje igara. Na Steamu imam 100 i nešto igara na wishlistu i svako malo mi dođe obavijest o popustima. Puno bolje nego da moram individualno tražiti kad mi padne na pamet. Stvarno ne shvaćam potez Sonyja.
Wishlist je super za Steam. Jer tamo je ogromna hrpa smeća i lako je zaboraviti da je na akciji nešto što te interesira. Na PS skoro pa nemam taj problem, obično točno znam što želim i liste igara s akcijskim popustima su manje, ali zato i nerijetko atraktivnije.
Totalna debilana maknuti wishlistu. Trenutni limit je 100 igara. Ocekivao sam povecanje limita, a ne micanje doticne. Idiotizam.
Micanje PS3 i Vita igara mogu jos i shvatiti. Premda mi i to smeta, jer sad necu znati kad je sto za Vitu na popustu (osim ako je igra crossbuy Ps4/Vita pa se mozda pojavi u PS4 dijelu).
Uglavnom, za sad mi se ne svidaju najavljene promjene.
Ma nema sanse da potpuno maknu wishlist, mozda ga vuku pa vrate u novom ruhu.
Wishliste su odavno provjereni prodajni alat u ecommerceu, ne shvaćam nikako logiku te odluke. Koristim ih dosta npr. na Steamu - ne samo za praćenje popusta, nego kada naletim na neku igru koja mi djeluje zanimljivo za isprobati, a ne kupuje mi se odmah. S druge strane, Xbox je uveo sada wishliste.
Nisam imao pojma da uopće imamo wishlist opciju na Storeu.
Na pamet ovako nemam pojma o čemu pričaš, morao bi upalit i provjerit, ali mogu potvrditi da nisam nikad ništa ni dodao jer nisam znao za to. Ako sam i vidio srce mislio sam valjda da je to za lajkanje igre kao na Instagramu.
Nisam nikad bio preko PC-a na storeu tako da kao da i nemam wishlistu onda.
- Uređivano
Bome se ni ja ne sjećam wishliste na Storu.
Ono što me zanima eventualno stavim u košaricu. Tam držim Darksiders Genesis već neko vrijeme i čekam pad cijene.
Dobra je opcija (dobro zvuči, meni dobro dođe na imdb-u) , dapače, al ja njen izostanak nebi ni osjetio
Wishlista je jedini razlog zašto koristim PS Store na PC-ju.