Nexus Dobro dođe wishlist ako recimo imam 10-ak igara na njoj. I kada je otvorim odmah vidim da li je koja od igra na nekom dobrom popustu i kupim.
Novi PlayStation Store lansira se 21. 10.
Wishlist je fenomenalna stvar za praćenje popusta, kao što TexasFlood kaže, a bila bi još bolja da, kao što je u članku spomenuto, Sony omogući poklanjanje igara. Na Steamu imam 100 i nešto igara na wishlistu i svako malo mi dođe obavijest o popustima. Puno bolje nego da moram individualno tražiti kad mi padne na pamet. Stvarno ne shvaćam potez Sonyja.
Wishlist je super za Steam. Jer tamo je ogromna hrpa smeća i lako je zaboraviti da je na akciji nešto što te interesira. Na PS skoro pa nemam taj problem, obično točno znam što želim i liste igara s akcijskim popustima su manje, ali zato i nerijetko atraktivnije.
Totalna debilana maknuti wishlistu. Trenutni limit je 100 igara. Ocekivao sam povecanje limita, a ne micanje doticne. Idiotizam.
Micanje PS3 i Vita igara mogu jos i shvatiti. Premda mi i to smeta, jer sad necu znati kad je sto za Vitu na popustu (osim ako je igra crossbuy Ps4/Vita pa se mozda pojavi u PS4 dijelu).
Uglavnom, za sad mi se ne svidaju najavljene promjene.
Ma nema sanse da potpuno maknu wishlist, mozda ga vuku pa vrate u novom ruhu.
Wishliste su odavno provjereni prodajni alat u ecommerceu, ne shvaćam nikako logiku te odluke. Koristim ih dosta npr. na Steamu - ne samo za praćenje popusta, nego kada naletim na neku igru koja mi djeluje zanimljivo za isprobati, a ne kupuje mi se odmah. S druge strane, Xbox je uveo sada wishliste.
Nisam imao pojma da uopće imamo wishlist opciju na Storeu.
Na pamet ovako nemam pojma o čemu pričaš, morao bi upalit i provjerit, ali mogu potvrditi da nisam nikad ništa ni dodao jer nisam znao za to. Ako sam i vidio srce mislio sam valjda da je to za lajkanje igre kao na Instagramu.
Nisam nikad bio preko PC-a na storeu tako da kao da i nemam wishlistu onda.
- Uređivano
Bome se ni ja ne sjećam wishliste na Storu.
Ono što me zanima eventualno stavim u košaricu. Tam držim Darksiders Genesis već neko vrijeme i čekam pad cijene.
Dobra je opcija (dobro zvuči, meni dobro dođe na imdb-u) , dapače, al ja njen izostanak nebi ni osjetio
Wishlista je jedini razlog zašto koristim PS Store na PC-ju.
Novi login ekran na PC-u, nabrijao se, ali kad 'uđeš nutra' sve isto.
Update. Dobili konkretan datum.