Ljudi moji, pa kaj je vama? Stvarno odlične članke pišete!!!
Super ideja, nadam se da ćemo vidjeti kvalitetnih postova!
Ljudi moji, pa kaj je vama? Stvarno odlične članke pišete!!!
Super ideja, nadam se da ćemo vidjeti kvalitetnih postova!
Osobno se nisam puno promijenio. Još uvijek mi je najbolji žanr RPG. Ali sam neke žanrove sasvim izbacio iz igranja kao recimo utrke i sportske igre. Moram priznati da sam prije jako volio sportske igre, a još više vožnje. Sad mi je to postalo dosadno. Kak da igram vožnje kad bi htio izać van i malo hodat i lootat. Možda od onog trena kad je lik izašao iz auta u Driver 3
Tak nekak i ja, s tim da sam zavolio akcijski rpg ala souls ili cak neki solidan jrpg na tu shemu, samo vecinom ih ne volim i i dalje sam turn based freak.
Sport nista, pucaljke nista, sve ostalo kak je bilo tak je i ostalo. Volim svasta probat ak mi se svidi ali neke navike su ostale (i kao klinjo sam uvijek morao 100% imat gdje je bilo prilike)
Zapeo sam u 2000. tako da su preferencije ostale iste.
Iako bi volio možda krenut na cRPG-e i strategije (bilo da se radi o turn based ili real time) čisto radi promjene.
Ma sve se igra ali najdraže su mi horor/akcijske avanture iz trećeg lica. Mislim da će me to zauvijek najviše privlačiti. To volim još od sivonje. U srednjoj i na faksu sam 80% igrala na PC-u, ali nakon što sam se zaposlila, i svakodnevnog sjedenja u uredu, prebacila na 80% igranja na konzolama, određene igre se igraju na PC-u.
Od kad sam bio klinjo i sad i dalje najviše volim jrpg, borbe i karting utrke , isto ne igram vise sportske igre to jest prije sam ih obozavao jel su frendovi dolazili kod mene pa smo bacili 2 na 2, a sad vise nitko.,tako je otisao i moj interes za sportske igre,a poceo sam voliti igre s pricom tipa detroit, walking dead....
Platforma se više manje nije mijenjala, konzole su mi i dalje preferirani način igranja. Igram i dalje iste igre, osim što me FPS multiplayeri više ne drže kao što su nekad, jako brzo mi dosade i odustanem od njih nakon stotinjak sati. Naravno, kao i većina igram se sve manje. Po ljeti skroz malo, a kako je vrijeme lošije i hladnije onda nešto malo više. Oko Božića me primi pa se u tom periodu dosta igram, ali to je vjerojatno i do toga što tad obično bolje igre izlaze. Moram priznati da često i kad imam vremena nemam baš volje sjediti satima pred ekranom kao nekad. Odigram sat - sat i pol nešto i dosta mi bude. Stari se...
Vidim da smo svi u istom loncu. Ja sam isto izgubio interes za pojedinim tipovima igara - sportske igre, tabačine, FPS-ovi i vožnje mi vise nikako ne sjedaju tako da te igre uopce niti ne gledam. Sto se tice ostalih zanrova, tu u zadnje vrijeme zapikiram nesto sto mi se bas igra i onda to kupim i odigram. Puno manje vremena a i volje imam za igranjem pa tako sam i puno izbirljiviji po tom pitanju. Prije bi odigrao bilo kaj mi padne pod ruku a sad ipak gledam da uzmem nesto sto me jako zanima.
Ja sam do prije 15 godina više volio arcadne racing igre, a sada skoro samo simulacije, ili simcade. Loot igre sam isto zavolio.
Na playstationu sam od početka, jedno vrijeme sam igrao wow, pa se opet vratio na konzolu.
Manje igara kupujem, ali zato skoro na svakoj igri više vremena provedem nego prije.
jednom fps...vazda fps
Uh, prestao igrati na PC-u i zadnjih nekoliko godina samo ps4. Imam puuno manje vremena za igru nego nekad i sve manje igram multicancer igre. Nekad sam volio multinapucavanje ili nogomet, sada više cijenim neki single sa dobrom pričom.
Ja sam bio silovatelj RTS i Tycoon igara prije, ali to se promjenilo kad sam odigrao KOTOR, a kasnije je Mass Effect to zacementirao.
Od tad me zadovoljava samo teški fokus na naraciju, mogućnost izbora i malo RPGa.
I prije sam volio RPG, ali ne tolko.
Kako su grafika i dizajn svitova napredovali, posta sam skloniji open world igrama jer često bude baš gušt istraživat te svitove. Također sam otvoreniji za fantasy žanr i neke nove tipove igara. Mislim da mi prije možda 5-6 godina ne bi palo na pamet igrat npr Hellblade ili Wolf Among Us a sad iščekujem nastavke istih. Ali isto tako me sad teže oduševit. Od zadnjih 80ak igara to je uspilo svega njih nekolicina.
Prije igrao sve i svašta, pogotovo u doba PS1 i PS2, odigrao sam doslovno svaku igru koju sam dobio ili mi je stara kupila, a već od PS3 je krenulo da me sve manje i manje igara privlači. Kupovao sam pa nikad nisam odigrao. Na PS4 još manje igram, uglavnom hitove odigram ili ako si nešto baš zacrtam kao Tomb Raider trilogiju koja je dobra, ali iskreno da me baš nešto vuče da idem igrati.. pa i ne baš.
Pa i ne. Otprilike isto kao i prije. Gotovo isključivo single player igre, tu i tamo indie i to je to.
Prije su mi igre bile sve na pameti i igrao sam samo cod i tako neke free mmo igre, otkako sam kupio plejku 4 pa kad sam probao MGS V jer je bio free za ps plus... Zaljubio sam se u open world igre a mogu cak rec da sam ih malo i mrzio zbog gta i tak ajmo rec nisam volio previse slobode jer ja sam nisam znao sta bi sa tom slobodom al taj mgs me ono mindblowo i definitivno mi otvorila novi svijet za sve druge igre. I dalje igram mogu reci dosta, naravno ne bas ko prije jer radim al i dalje budem hypan za nove igre
Sve više manje isto kao ostali. Sport sve manje, prije sam pičio FIFA karijere kao lud.
Samo sam prešao primarno s PC-a za gaming na PS, jer je jeftinije igranje, a i s godinama sve više cijenim plug&play koji pružaju konzole.
Prvo FFA da vas jos jednom pohvalim,to vam ja govorim..Drugo ja nemam promijena sto se tice igara imam 32 god poceo igrati davne davne 98 /99,mozda gledam sad na vise stvari nego prije nekih 5 god ali ne bih nikad nikad volio da mi se sklopka u glavi promijeni.
Gamer4Life with Life
Prije sam bio ograničeniji, skoro samo horor avanture i FPS-ovi. Sada mogu igrati gotovo sve. Trenutno pilim po starim igrama koje nisam nikad završio, npr. Call of Cthulhu i Serious Sam.