• Gaming Vijesti
  • Stigao je prvi prikaz Need for Speed Hot Pursuit Remastereda

FFA je promijenio naslov Stigao je prvi prikaz Need for Speed Hot Pursuit Remastereda.

Ovo je day one kupnja, preorder, ma sve. Ponajbolji mi N4S, ovo će se s guštom igrat. A bome i ponovo platinirat, jel' tako @ThaUrban 🎈🤣

Icek Nadam se da ima fizičko izdanje, a sanjam i o steelbooku.

Ovaj @Icek je takav kolekcijonar da mu treba soba površine 20 hektara i hard disk od 10 petabajta da stane sve što si želi naručit i preorderat 😃

fensisuperstar
        75m2 gaming room (tavan ili podrum) sa visokim zidovima te 8TB SSD na plejci i ja sretan.

ThaUrban PS3 verzija je imala mega rijedak StickerBook, izašao, samo u Nizozemskoj. Dan danas jedna od rijeđih i skupljih metalnih kutija.

Dao bi lijevo jaje za pošteni Undreground 2 remake, a ne ovo. Oh well, možda me iznenade. Moooooožda.

Icek Jao, mi još uvijek nismo riješili DLC na PS3.. 😮

Ovo je meni najdrazi NFS, vjerojatno zato sto me podsjeca na stare Burnout-e na neki nacin te cu gotovo sigurno uzeti ovo na nekom popustu, ali moramo biti realni i reci da je ovo port koji ce EA naplacivati kao remaster.
            Remaster treba malo vise stvari poboljsati osim tekstura automobila, a ovdje osim na tom polju ne vidim nikakav napredak.

Zero
            Igra i dalje izgleda odlično. Criterion je napravio strašan posao u 2010.

Uopće ne izgleda staro čak ni danas. Nisu neka poboljšanja, ali opet 4K60, moglo bi se odigrati ako cijena bude dobra.

Meni jedan od najdražih NFS-ova uopće. Igrat ću ovo. Igra mi se baš.

master_x
              Onda se čeka popust na nekih 100 kunića.