• Gaming Vijesti
  • Stigao je prvi prikaz Need for Speed Hot Pursuit Remastereda

Ovo je day one kupnja, preorder, ma sve. Ponajbolji mi N4S, ovo će se s guštom igrat. A bome i ponovo platinirat, jel' tako @ThaUrban 🎈🤣

Icek Nadam se da ima fizičko izdanje, a sanjam i o steelbooku.

Ovaj @Icek je takav kolekcijonar da mu treba soba površine 20 hektara i hard disk od 10 petabajta da stane sve što si želi naručit i preorderat 😃

fensisuperstar
        75m2 gaming room (tavan ili podrum) sa visokim zidovima te 8TB SSD na plejci i ja sretan.

ThaUrban PS3 verzija je imala mega rijedak StickerBook, izašao, samo u Nizozemskoj. Dan danas jedna od rijeđih i skupljih metalnih kutija.

Dao bi lijevo jaje za pošteni Undreground 2 remake, a ne ovo. Oh well, možda me iznenade. Moooooožda.

Icek Jao, mi još uvijek nismo riješili DLC na PS3.. 😮

Ovo je meni najdrazi NFS, vjerojatno zato sto me podsjeca na stare Burnout-e na neki nacin te cu gotovo sigurno uzeti ovo na nekom popustu, ali moramo biti realni i reci da je ovo port koji ce EA naplacivati kao remaster.
            Remaster treba malo vise stvari poboljsati osim tekstura automobila, a ovdje osim na tom polju ne vidim nikakav napredak.

Zero
            Igra i dalje izgleda odlično. Criterion je napravio strašan posao u 2010.

Uopće ne izgleda staro čak ni danas. Nisu neka poboljšanja, ali opet 4K60, moglo bi se odigrati ako cijena bude dobra.

Meni jedan od najdražih NFS-ova uopće. Igrat ću ovo. Igra mi se baš.

master_x
              Onda se čeka popust na nekih 100 kunića.