Uf, moram vidit, dosta toga je share i kupim vecinom nesto sto zelim da ostane u ormaru ocuvano. Mislim da je oko 30tak igara godisnje, a najbolje cu provjerit po ziro racunu s kojeg sve placam.

Svake godine piknem fifu i to je to. Dogodi se svake 3/4 godine da uzmem još po koju igru.

ThaUrban Dobro ti kupujes ona govna po dolar da bi se mogao kurčit s brojem platina. Mi smo više kvaliteta over kvantiteta bitch 😃

Tzereen vise manje je tako.. Sve sta me zanima. Znaci sve osin sportskih igara, tabačina i utrka

Ovisi kakva je godina..
      Ove san od "novih" kupio..Tlou2 i FF7...
      Ostalo su zaostaci na popustu...

10-ak možda. Nemam vremena (ni volje) kao nekad, a imam i drugih interesa trenutno koji mi oduzimaju vrijeme.

Samo na sniženjima,čitavu ovu generaciju.Ne isplati se kupovat Day One igre uopće.Ove godine sam pokupovao sigurno 30-ak igara,a od toga jedva 4 završio.Backlog je ogroman.

Oko 5. Sve na akcijama. Day one sam do sada uzeo samo dvije igre, s time da je jedna bila tu preko foruma po smiješnoj cijeni.

Day one 3-4 ovisi o igrama koje izlaze te godine, a kad su na popustu previše ih kupujem, oko 50 ako ne i više, uključi konzole i PC, neke vjerojatno nikad neću odigrati, možda u penziji ako je dočekam

rekao bih otprilike 15 ali odigram maksimalno 10 😆

Max 10, s godinama sve manje , samo sam Tlou2 uzeo day one. I to me draga pocastila se steelbook izdanjem 😀

Giphy - raz degan isola 12 GIF by Isola dei Famosi

A zadnjih par godina odigram možda 20-30 godišnje. Ko broji više.

Cca jednu godišnje.

Ovu sam u ovoj generaciji kupovao uglavnom Gotye i to redom:
      Call of Duty: Ghosts (2013)
      Call of Duty: Advanced Warfare (2014)
      Call of Duty: Black Ops III (2015)
      Call of Duty: Infinite Warfare (2016)
      Call of Duty: WWII (2017)
      Call of Duty: Black Ops 4 (2018)
      Call of Duty: Modern Warfare (2019)

I preorder jedne nadolazeće igre u koju polažem velike nade, a to je Call of Duty: Black Ops Cold War.