foggy Uf, moram vidit, dosta toga je share i kupim vecinom nesto sto zelim da ostane u ormaru ocuvano. Mislim da je oko 30tak igara godisnje, a najbolje cu provjerit po ziro racunu s kojeg sve placam.
foggy ThaUrban Dobro ti kupujes ona govna po dolar da bi se mogao kurčit s brojem platina. Mi smo više kvaliteta over kvantiteta bitch 😃
ThaUrban foggy Dobro ti kupujes ona govna po dolar da bi se mogao kurčit s brojem platina. Mi smo više kvaliteta over kvantiteta bitch 😃 Ja platiniram 3 igre dok se tebi plejka upali.
munja Tzereen vise manje je tako.. Sve sta me zanima. Znaci sve osin sportskih igara, tabačina i utrka
dormin Ovisi kakva je godina.. Ove san od "novih" kupio..Tlou2 i FF7... Ostalo su zaostaci na popustu...
buz 10-ak možda. Nemam vremena (ni volje) kao nekad, a imam i drugih interesa trenutno koji mi oduzimaju vrijeme.
master_x Samo na sniženjima,čitavu ovu generaciju.Ne isplati se kupovat Day One igre uopće.Ove godine sam pokupovao sigurno 30-ak igara,a od toga jedva 4 završio.Backlog je ogroman.
Matador Oko 5. Sve na akcijama. Day one sam do sada uzeo samo dvije igre, s time da je jedna bila tu preko foruma po smiješnoj cijeni.
hulahopka Day one 3-4 ovisi o igrama koje izlaze te godine, a kad su na popustu previše ih kupujem, oko 50 ako ne i više, uključi konzole i PC, neke vjerojatno nikad neću odigrati, možda u penziji ako je dočekam
bosscorelli Max 10, s godinama sve manje , samo sam Tlou2 uzeo day one. I to me draga pocastila se steelbook izdanjem 😀
weky Cca jednu godišnje. Ovu sam u ovoj generaciji kupovao uglavnom Gotye i to redom: Call of Duty: Ghosts (2013) Call of Duty: Advanced Warfare (2014) Call of Duty: Black Ops III (2015) Call of Duty: Infinite Warfare (2016) Call of Duty: WWII (2017) Call of Duty: Black Ops 4 (2018) Call of Duty: Modern Warfare (2019) I preorder jedne nadolazeće igre u koju polažem velike nade, a to je Call of Duty: Black Ops Cold War.
fensisuperstar weky oš kupit? next gen remaster. majke mi. ono što sam ja kupio ove godine: Terraria Ninokuni2: Foggy Edition Vampyr FF 15 Lindows Edition Deus Ex bundle Shadow of War Definitivno Prevelik Download edition Monster Hunter World Prison Architect Horizon Zero Dawn i naravno cyberpunk 2077 na gogu.