Botovi pokupovali sve prednarudžbe PS5 kod nas 😛

To je jedna pozitiva ovog kaosa s PS5. Preprodavači nisu imali vremena postaviti botove i sve pokupovati.

Znači PS5 je prodan više manje samo igračima, a ne ovim jedva legalnim lopovima.

@Nexus nisam se time ni povodio.
kad bolje razmisliš NVIDIA praktički spasila PlayStation 5 prodaju!

Biti će PS5 tjedan do dva poslije 19.11. u trgovinama za kupiti...a ovo za RTXce mi je stvarno žao za vas koji ste mislili upiknut grafu a ispao ćorak zbog magaraca...

turok99 mislim da su vrlo rijetki oni koji su mislili ubost jednu na launchu. Nije bas jeftin komad hwa, s obzirom da jos toga moramo vidjeti od AMDa i 3070, a i sama mogucnost izbora nekako u mom slucaju kaze da cekam

Ti isti botovi pišu po forumu...

IMA BOGA. upravo slušao kako je netko napravio bota koji postavlja nehumane bidove na sve ebay RTX 3080 grafičke i bez nakane plaćanja. Jedino što radi je praktički diže cijenu tako da nitko ne želi kupiti 🙂

svaka ti dala.

fensisuperstar Lako je zajebavati kojekakve evente pa noobovima prodavati 3x skuplje karte. Aj na pc master race bajo moj.

Vidit cemo kako ve proc xbox , nemozes se branit tih botova ! A neznam ko je dovoljno lud dat +300 eura da dobije proizvod od jebenog lopova umisto da cekas i kupis za normalnu cijenu