Nexus To je jedna pozitiva ovog kaosa s PS5. Preprodavači nisu imali vremena postaviti botove i sve pokupovati. Znači PS5 je prodan više manje samo igračima, a ne ovim jedva legalnim lopovima.
fensisuperstar @Nexus nisam se time ni povodio. kad bolje razmisliš NVIDIA praktički spasila PlayStation 5 prodaju!
turok99 Biti će PS5 tjedan do dva poslije 19.11. u trgovinama za kupiti...a ovo za RTXce mi je stvarno žao za vas koji ste mislili upiknut grafu a ispao ćorak zbog magaraca...
chono7 turok99 mislim da su vrlo rijetki oni koji su mislili ubost jednu na launchu. Nije bas jeftin komad hwa, s obzirom da jos toga moramo vidjeti od AMDa i 3070, a i sama mogucnost izbora nekako u mom slucaju kaze da cekam
chono7 fensisuperstar jesu, ali bilo je i hrpa non gamera u pitanju. Dobro, ljudi su, ali nisu kupovali radi gaminga
fensisuperstar chono7 fensisuperstar jesu, ali bilo je i hrpa non gamera u pitanju. Dobro, ljudi su, ali nisu kupovali radi gaminga da ne trujemo onaj post. Kako možeš reći da je hrpa non gamera u pitanju? to je čista pretpostavka.
fensisuperstar IMA BOGA. upravo slušao kako je netko napravio bota koji postavlja nehumane bidove na sve ebay RTX 3080 grafičke i bez nakane plaćanja. Jedino što radi je praktički diže cijenu tako da nitko ne želi kupiti 🙂 svaka ti dala.
Heat fensisuperstar Lako je zajebavati kojekakve evente pa noobovima prodavati 3x skuplje karte. Aj na pc master race bajo moj.
escoban Vidit cemo kako ve proc xbox , nemozes se branit tih botova ! A neznam ko je dovoljno lud dat +300 eura da dobije proizvod od jebenog lopova umisto da cekas i kupis za normalnu cijenu