Pročitaj na portalu
Članak

Botovi pokupovali sve zalihe RTX 3080 kartica

Fijasko. Jedina riječ kojom možemo opisati situaciju u kojoj su se našli retaileri NVIDIA grafičkih kartica. Dok Sony slavi potpunu rasprodaju Playstationa 5, NVIDIA se zbog istog hvata za glavu. Naime, NVIDIA je na vlastitim forumima potvrdila da su za nestašicu RTX 3080 modela krivi botovi.

Botovi pokupovali sve prednarudžbe PS5 kod nas 😛

To je jedna pozitiva ovog kaosa s PS5. Preprodavači nisu imali vremena postaviti botove i sve pokupovati.

Znači PS5 je prodan više manje samo igračima, a ne ovim jedva legalnim lopovima.

@Nexus nisam se time ni povodio.
kad bolje razmisliš NVIDIA praktički spasila PlayStation 5 prodaju!

Biti će PS5 tjedan do dva poslije 19.11. u trgovinama za kupiti...a ovo za RTXce mi je stvarno žao za vas koji ste mislili upiknut grafu a ispao ćorak zbog magaraca...

turok99 mislim da su vrlo rijetki oni koji su mislili ubost jednu na launchu. Nije bas jeftin komad hwa, s obzirom da jos toga moramo vidjeti od AMDa i 3070, a i sama mogucnost izbora nekako u mom slucaju kaze da cekam

Ti isti botovi pišu po forumu...

IMA BOGA. upravo slušao kako je netko napravio bota koji postavlja nehumane bidove na sve ebay RTX 3080 grafičke i bez nakane plaćanja. Jedino što radi je praktički diže cijenu tako da nitko ne želi kupiti 🙂

svaka ti dala.

fensisuperstar Lako je zajebavati kojekakve evente pa noobovima prodavati 3x skuplje karte. Aj na pc master race bajo moj.

Vidit cemo kako ve proc xbox , nemozes se branit tih botova ! A neznam ko je dovoljno lud dat +300 eura da dobije proizvod od jebenog lopova umisto da cekas i kupis za normalnu cijenu