• Gaming Diskusije
  • DISKUSIJA: Hoćete li se prebaciti na RTX 30 seriju grafičkih kartica, ili čekate AMD-ov odgovor?

Imam GTX 970.
Vrijeme je da se prebacim na novo.
Uzet sve novo. Onak, sve živo RGB, kak bog zapovijeda.
I fini ultra wide screen curved monitor.

Bez obzira na AMDov odgovor idem na Nvidiju, jer je RT, dlss i podrska presudila.

Oduvijek sam na NVIDIA-i, s razlogom. Ostajem i dalje, totalno su rasturili s najavom ove nove serije. Iduće godine u komp ide RTX 3080 <3

AMD grafičku sam zadnji put imao dok još nije bila AMD, nego ATI. Tamo negdje u srednjoj, s 32 MB, ne sjećam se koja serija, prosto jer nisam imao para za Nvidiju. Taman su se počeli ugrađivati cooleri na grafičke, oni ko na kućištu, samo najmanje zujalice.

Ja nikad. Ali 10 od 10 frendova kojima sam updateao drivere su imali problema.
Od rušenja do neuspjele instalacije i povratka na windows drivere.

Dok sam radio u servisu svi problemi s grafickim karticama su bili AMD. Faulty uredaji, driveri, kvarovi bez ikakve logike...

nešto me boli bubreg otkako sam se prehladio. prodam bubreg kupim dvije 3090 u sli (da moj bubreg i dalje dobar filtar, već vidim pol foruma kak m i ne vjeruje) posto je 3090 jedina grafa koja IMA sli utor.

fensisuperstar
Već 6 mesecov.
Pa pričao sam ti na Diskordu da mi taman gotov probni rok na novom poslu.

Niš ne slušaš...

Sad sam Marketingaš u Microblinku.

isuse da. Jebo me pas zaboravil sam skroz. oce to kad ne spavaš 2 dana

Naravno da ne kad su overkill za bilo što.

Lovi se 3080, no tek kad se pošteno uštedi jer će se slagati skroz nova mašina, a periferija također treba zamjenu. Čini mi se da bi mogla davati impresivnu izvedbu dulje i od 980 koja se još uvijek odlično drži.