- Uređivano
U 3 godine i jedan kvartal prodali 60ak milja konzola. Svaka im cast.
U 3 godine i jedan kvartal prodali 60ak milja konzola. Svaka im cast.
Emilijo, mislim da ti moraš dat malo svog doprinosa ovdje, nije mi to to kad te nema.
Nintendo razorio
Drago mi je za NN,oni jednostavno rade ravnotežu u svemiru gdje ratuju MS i Sony imperije...neka Sila bude sa Nintendom...
Nisam čitao vijest. Hoće propast uskoro?
prayer Nintendo razorio
A ni ne trude se. Jedino što su se potrudili je da naprave najgori joy od svih (počeo mi vuć u ljevo haha).
@weky - Znam da voliš trolat više nego ić na svetu misu, ali daj malo respekta prema ljudima koji se potrude odvojit svoje slobodno vrijeme i napisat neku vijest. Neumjesan si
Moj vuce dolje
Moj je mekan, valjda ga prayer može popraviti.
Ma tooo, Ninty!!!
@mpx jbga sad si Emilu sjebo dan sa ovim člankom
yakuza_stinger U 3 godine i jedan kvartal prodali 60ak milja konzola. Svaka im cast.
Da, svaka čast. A sigurno nije odmoglo ni to što nakon samo 2,5 godine si mogao kupiti Switch (Lite) za 199 dolara.
Nije mi jasno zašto se Switch prodaje tako dobro. Ima daleko najgoru third-party podršku, daleko najgoru online "uslugu", najlošiju grafiku, cijene igara 500 kuna pet godina nakon izlaska,...
Meni je jasno zašto se switch dobro prodaje. Sad je na tebi red da shvatiš zašto.
fensisuperstar Meni je jasno zašto se switch dobro prodaje. Sad je na tebi red da shvatiš zašto.
Zbog dobrih igara? PS4 i Xbox One nemaju dobrih igara?