Dobra vjest. Valjda bude nesto od te igre.
Tenchu dobiva nastavak?
Pazi to, dobri rezultati Nioha i Ghost of Tsushime su poticaj Acquireu da se pokrene. A to što je Sekiro prodan u 5 milijuna, što je GOTY 2019 i što je ta igra u mnogočemu napredna verzija onoga što bi Tenchu trebao biti (da ne kažem spiritualni nastavak) nije vrijedno spomena?
I ono, nakon Sekira nema natrag. Tenchu je eventualno za one s dvije lijeve.
- Uređivano
Tenchu je sve što te tri igre nisu. Tenchu je STEALTH igra. Igra u kojoj čučiš po krovovima i pamtiš kretanje stražara kako bi mogao neprimjetno prozujati do sljedećeg krova i ponoviti radnju. Tenchu je ninja Hitman. Tenchu je sve samo ne koljačina kao navedene tri igre.
Icek Sve ti je to Sekiro. Rambo pristup ne prolazi jer se neprijatelji skoro uvijek grupiraju, a kasnije je još uvijek netko tko te može nečim napucati iz daljine. Pretrčavanje do boss borbe i može proći, slično kao u Tenchu. Ali prvi put kad igraš ne znaš gdje je što i koliko toga se može obrušiti na tebe (oni koji su igrali znaju da ovo "obrušiti" nije stilska figura, heh).
- Uređivano
Potpis na oba Zero posta. Htio sam i ja kenjati kako ne spominju igru koja je najslicnija Tenchu, ali sam svima dosadio sam Sekirom pa sam se suzdrzao. Ocito da nitko ili jako njih malo u redakciji su bili sposobni preci tu igru pa im je ona potpuno nebitna stavka. Bitno da se spominje ovaj novi SP-ov Assassin's Creed koji nema apsolutno nikakve veze sa Tenchu serijalom, a bogami da nema ni Ni-Oh.
Dobro, Sekiro je prvobitno i bio razvijan kao Tenchu igra, zato i je najbolji kandidat za usporedbu, ali krajnji proizvod bas i nije stealth koji Tenchu je. Barem ja nisam igrao to tako Suljamo se kao picke jer nam se tresu gace kad se njih dvoje grupira
Tenchu je isto imao grappling hook jel tak?
- Uređivano
Ma da, sad smo i eksperti koji smo od početka rješavali generale uz cijelu navučenu grupu mobova, bez prvog stealth killa. Ajmo se ne zavaravati, stealth je sastavni dio Sekira, koliko god se nekad činilo da je marginaliziran ili da se može bez njega (sve dok te dio sa zmijom ne prisili na to, npr.). Svi statsi su u početku takvi da trčanje kroz igru obeshrabruju, baš ista logika kao s Tenchuom. Čak su tu i neki neprijatelji kojima je gotovo isključiva svrha da dižu uzbunu na određenoj dionici igre.
Tenchu 1 i 2 za ono vrijeme igre ispred vremena.
Jedne od najdražih iz djetinjstva.
Zanimljivi i smiješni protivnici, pogotovo Kamadoma iz "Demon Mountaina".
Karizmatične igre u svakom slučaju.
Prvi put čujem za ovo. Koji sam ja kežual.
Daj ne bulaznite sa Sekirom i njegovim stealthom.
Tenchu je stealth igra, Sekiro ima crouch tipku.
Ako je Sekiro stealth igra onda je MGS3 horor zato jer se jedan boss zove The Fear.
Video za koji mali broj ljudi zna - rana verzija prve Tenchu igre smještena u futurističkom okruženju!
Originalne Metal Gear igre su bile inspiracija!
I jedan zanimljiv intervju!
Kako Sekiro nije stealth igra? Pa najstealth je od svih fromsoftware igara. Pogotovo onaj prvi level Sekira i kad dođeš malo dalje pa te kokoš zatuče. Onda ideš na početak pa steltaš cijeli level
- Uređivano
Kikiller Ma naravno da je (nije), ne znam šta su se svi uzbudili...Sigurno stealthate kokoši u slobodno vrijeme
Vijest je da nas možda očekuje novi punokrvi Tenchu, što nijedna od navedenih igara ovih komentara nije. Možda je baš novi spužva bob bio inspiracija za potencijalni novi Tenchu.
- Uređivano
Tipka za čučanje i tipka za takedown stacionarnih neprijatelja nije stealth.
Rikimaru, Sem Fišer, Sneik, Eiđent 47, Geret iz Tifa svi od reda plaču kad pričate ovakve nebuloze.
Wolfenstein new order je stealth npr