Halo Infinite je jedina igra koja sutra može srušiti sve što je PlayStation (5) do sada pokazao!
U rvackoj neće jer tu vlada SONI
- Uređivano
Sony u surcu. Xbox u ...
Dobar vic u naslovu.
Đabe se trudiš,tu je PS vojska plaćenika koje je Sony uhljebio i prate ga ko sveti gral.
Volim Halo i Xbox,ali ne volim ovakve tulave naslove i uvode. Svima je jasno da samo odličan Halo i Gearsi mogu vratiti box na stare pozicije ali čemu potenciranje na štetu PSa? Odličnim Halo naslovom će vratiti primat u USA i Kanadi, no Europa,Japan i Australija ostaju vjerovaznou Sonyevi, eventualno dobivaju GB...i to je to. Snažan Xbox tjera i PS naprijed i svi dobivaju.
ti ebem tipkovnicu...
moje misljenje je da xbox jedino moze izvuci neke nove stvari tipa gamepass ili gamestreaming koji ce biti superioran sonyjevom. halo je kul ali nema ni priblizan znacaj kao sto je imao prije 15 godina.
Iskreno naslov je stvarno smiješan. Ma kakav crni Halo. Znači ja uopče ne razumijem što je toliko posebno u tim igrama. Probao sam zaigrati sve dostupne Halo igre preko game passa na PC i odustao od svake ultra brzo.
S1r1uS a nije smiješan. Znam da je kod nas smiješan, ali sutra ako Halo Infinite ne zahebe očekujem da će prednarudžbe za XSX biti ogromne. Naravno da neće biti kao za PS5, ali ako Halo fejla, mislim da će se i najžešći Xbox fanovi okrenuti PS5. Halo je trenutno jedini naslov koji se može nositi s uzvišenim PS ekskluzivama.
Na koliko platformi će ovaj Halo na kraju biti? 2 stara Xboxa i 2 nova i još PC?
- Uređivano
Onda mi stvarno djeluje kao adut za SeX...onaj grupni!
prayer nisu. Nema klikova na Xbox člancima. Ja sam samo napisao što mislim i mislim da nisam u krivu. Puno toga ovisi o tome za Xbox kakav će Halo Infinite imati prikaz. I trebali bismo se svi radovati tome da bude što bolji jer ne znam na koji način bismo profitirali da PlayStation ima monopol. Svi trebaju što bolji i što jači Xbox.
Kakav god Xbox bio sve ćeš moći odigrati na PC-u tako da njihova konzola i nema nekakvog smisla.
- Uređivano
Flipper Znam da je kod nas smiješan, ali sutra ako Halo Infinite ne zahebe očekujem da će prednarudžbe za XSX biti ogromne. Naravno da neće biti kao za PS5, ali ako Halo fejla, mislim da će se i najžešći Xbox fanovi okrenuti PS5. Halo je trenutno jedini naslov koji se može nositi s uzvišenim PS ekskluzivama.
Govoriš ko Emilijo. Vostalom, igrat će se Halo na PC-u pomoću Gamepassa za 1$ samo da se odigra SP kampanja.
Već tjednima pratim engagement koji podižu Halo Infinite objave i brojke su ogromne. Gotovo da se ništa ne može trenutno usporediti s brojkama koje Halo Infinite generira.
Lajkovi i pregledi Halo Infinitea nisu ni nadmašili jadni DualSense