• Gaming Vijesti
  • Halo Infinite je jedina igra koja sutra može srušiti sve što je PlayStation (5) do sada pokazao!

Iskreno naslov je stvarno smiješan. Ma kakav crni Halo. Znači ja uopče ne razumijem što je toliko posebno u tim igrama. Probao sam zaigrati sve dostupne Halo igre preko game passa na PC i odustao od svake ultra brzo.

S1r1uS a nije smiješan. Znam da je kod nas smiješan, ali sutra ako Halo Infinite ne zahebe očekujem da će prednarudžbe za XSX biti ogromne. Naravno da neće biti kao za PS5, ali ako Halo fejla, mislim da će se i najžešći Xbox fanovi okrenuti PS5. Halo je trenutno jedini naslov koji se može nositi s uzvišenim PS ekskluzivama.

Na koliko platformi će ovaj Halo na kraju biti? 2 stara Xboxa i 2 nova i još PC?

Onda mi stvarno djeluje kao adut za SeX...onaj grupni!

turok99 ne obaziri se na takve naslove, u takvim člancima su ti samo klikovi bitni. 🙂

prayer nisu. Nema klikova na Xbox člancima. Ja sam samo napisao što mislim i mislim da nisam u krivu. Puno toga ovisi o tome za Xbox kakav će Halo Infinite imati prikaz. I trebali bismo se svi radovati tome da bude što bolji jer ne znam na koji način bismo profitirali da PlayStation ima monopol. Svi trebaju što bolji i što jači Xbox.

Kakav god Xbox bio sve ćeš moći odigrati na PC-u tako da njihova konzola i nema nekakvog smisla.

Flipper Znam da je kod nas smiješan, ali sutra ako Halo Infinite ne zahebe očekujem da će prednarudžbe za XSX biti ogromne. Naravno da neće biti kao za PS5, ali ako Halo fejla, mislim da će se i najžešći Xbox fanovi okrenuti PS5. Halo je trenutno jedini naslov koji se može nositi s uzvišenim PS ekskluzivama.

Govoriš ko Emilijo. 😀 Vostalom, igrat će se Halo na PC-u pomoću Gamepassa za 1$ samo da se odigra SP kampanja.

Već tjednima pratim engagement koji podižu Halo Infinite objave i brojke su ogromne. Gotovo da se ništa ne može trenutno usporediti s brojkama koje Halo Infinite generira.

Lajkovi i pregledi Halo Infinitea nisu ni nadmašili jadni DualSense

Čekamo vijest o Xboxu u kojoj Brijac neće napisati da konzola nema nikakvog smisla.

PS2MASTER Lajkovi i pregledi Halo Infinitea nisu ni nadmašili jadni DualSense

PS2MASTER Govoriš ko Emilijo.

Rugala se sova sjenici, a upravo si to ti napravio. Jbt koje djetinje naslađivanje. Jesi sretan zboga toga?

Flipper Pa gle, činjenica je da na ovom forumu a i u HR više manje svi kao primary konzolu koriste Playstation - osim nas par nesretnjaka koji imamo Xbox ili Nintendo konzole. Samim time na umu je naslov poput ovoga očekivan da skupi što više klikova, zato sam smirio strasti članu iznad da se ne zamara stime previše.

Objektivno se slažem s ovim što si napisao, no opet Microsoft mora ponuditi puno više da se konzola počne pridavati kako spada.

Ja se andam dobrom prikazu i nekim novim IP-u

Icek

Zas mu se nebi "rugao"? Rekao sam Flipperu kako je on poceo pricat. Problem to sto sam rekao Flipperu? Nije. A meni govore svasta, no. Joj, joj, Halo mora uspjet il Xbox je gotov, joj, joj.

Ja se nadam dobroj prezentaciji, i ako me Helo nikad nije zgrabio bilo bi super da predstave nesto jebeno, probace se svakako.
                  Isto tako se nadam da ce pokazati mozda gameplay Hellblade nastavka, ako ta igra bude otprilike iste duzine kao i prva mozda i ne budemo morali cekati dugo na njen izlazak (zajedno sa konzolom).
                  Gears me je isto davno izgubio i ako sam ih odigrao (zadnji nisam zavrsio), i za taj studio je bas rano bilo sta pokazati (vrv rade na sestom delu) ali bilo bi lepo videti i neki novi IP od ovih veteranskih xbox studija.
                  Rare je bio prikazao onu prelepu igru Everwild, mozda vidimo i to (mada iz to malo videa izgleda da ce biti neki multiplayer kao Sea of Thieves),
                  neki indi naslov mozda (kako od njih danas izgleda dolazi najvise novih ideja), ma sta god pokazali nadam se kvalitetu .
                  Ja Xbox igre igram na PC-u tako da me kupovina konzole za sad malo zanima.
                  E da...i naslov je smesan 🙂

Naslov nije smiješan nego neozbiljan.
                  Prvi kritiziram xbox i politiku microsofta ali netrebaju ovakvi članci na razini predškolske dobi.

Moj tata jači od tvog. Jedno je međusobno prcanje na forumu drugo je portal koji ima širi spektar čitanja.

Ja mislim da baš zbog prevladavajuće većine koju na ovim prostorima drži Sony, ljudi nisu upoznati sa značajem Halo serijala i što on predstavlja za FPS žanr na konzolama.

Malo previše dramite oko naslova umjesto da se svi zajedno klanjamo i molimo bogu zvanom Halo Reach.

Čekamo neke nove IP-eve, stari serijali su dali svoje. Kad smo zadnji put dobili neku genijalnu igru a da nije nastavak? Želimo nešto što će podići prašinu kao onomad MGS, Mass Effect, Splinter Cell (originalna trilogija) a ne još istog.