Fico
Tako je da, online aspekt je oduvijek bio broj jedan kod NBA2ka. Potpuno si u pravu što se tiče kupovanja VC-a koji ti ubrzavaju napredak. Zato mi se sviđa sto su ove godine napravili da moraš igrati my player tekme jer samom kupnjom VC-a možeš doći do 80 ratinga. Kako igraš tekme tako ti raste granica maksimalnog ratinga. Ali u tom procesu također zarađuješ puno VC-a i na kraju ga imaš i vise nego sto ti treba.
My team je već druga priča. Tu pomoću tih virtualnih novaca kupuješ paketiće koji ti daju igrače. Naravno da sto vise paketića kupiš veće su šanse za boljim igračem. Ali sto bolje igrače imaš, igra ti daje bolje protivnike. A tko ima najbolje igrače? Ljudi koji plaćaju paketiće. Tako da je to jedan začarani krug i oduvijek mi je bilo draže imati neke podosta jake igrače koje sam sam izgrajndao i nabavio pa da igram sa sličnim protivnicima. Također, 2K svakih par dana daje besplatne paketiće i igrace, a svakodnevni log in daje nagradu tako da se može skupiti solidna ekipa.
Svima koji budu isprobali igru, a posebno my team mod, preporucam da odete na nba2k20 free locker code. Naći cete na desetke besplatnih codova s paketićima i igračima. Moci cete u startu složiti odličnu ekipu. Znam da je bryant 96 overall besplatan do kraja godine a ima tu još masu sličnih igrača. Isprobajte, ništa vas ne košta 🙂