greyback Sve tri igre su se u proteklom periodu mogle kupiti za bagatelu. Inače, TR je odličan i isplati ga se odigrati.
Chaky Ma da, to je ono sto bode u oci. Sve su igre bile za kikiriki i tko ih je mislio igrati vec ih je nabavio. Na kraju ispada samo Erica "poklonjena".
zontra Ako nismo odigrali onaj 'prvi' Tomb Raider iz 2013. jel problem igrat ovaj Rise iz 2016.? Mislim jel bas jako povezana prica ili mogu komotno igrat i uzivat?
maverick zontra ja sam igrao prvo Rise, pa prvi, pa shadow i nigdje veze. Igraj slobodno. Prica je mrtvilo ionako u sva tri djela...
maverick zontra pa aksuli gp i lokacije su vrlo dobri, pogotovo u rise. Shadow ti ima jednu od najglupljih prica u povjesti gaminga. Meni su sve tri igre bile vrlo dobre, ali ne zbog price i likova...
zontra Ma odigrat cu taj Rise kad je vec besplatan, pa lako kasnije ove ostale dvije ako budem zelio.
maverick zontra i obavezno rjesavaj opcionalne dungeon jer su bolje nego one main. Osobito Baba Yaga (Jaga) sidemisija i dungeon su odlicni. To nikako nemoj propustiti.
zontra maverick Ja kad igram open world igre, igram ih s namjerom da prijeđem 100% tako da se ne brini.
Icek maverick Osobito Baba Yaga (Jaga) Ja sam tu spizdio, em su zagonetke dozlaboga komplicirane, em protivnici wtf?
krpa TR iz 2013. je najbolji od ovih novijih, Rise i Shadow su bolno generični. Sreća pa su sve tri OK za ubiti vrijeme, ugodne za igrat i gledat te imaju zabavan side content.
Chaky Icek Iz trilogije mi je najdrazi prvi. Ali Baba Yaga je definitivno najdrazi dio iz 2. igre. I sto je najsmjesnije to je DLC, a ne main game 😆