• Gaming Vijesti
  • Procurio je novi Crash – Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Ovo je navodni cover igre.

Novi Crash bi mogao biti vrlo dobar, jer Toys for Bob je godinama radio odličan posao sa Skylanders serijalom. Iako, zbog Crash/Spyro trilogije se suspendirao Skylanders serijal, jer nakon Imaginatorsa su poćele s radom na rimejku trilogije.

Da oni su sudjelovali u razvoju remastera Crash trilogije i bili bas dev za Spyro remastere, tako da vjerujem da ce
bit roba. A i mislim da nebi samo tako stavili četvorku u naziv. 😃

sta procurio pa leakano/procurilo je davnih dana lol

Surely it was about fucking time. Jedva čekam, krešo je okej

Crasha je vrijeme pregazilo. Jak&Dexter od ND-a dolazi u obzir. 😃

Jaka i drugstera je pregazio zaborav da uopce postoje 😃 Sto njih nisu rimejkali...

Nisu jer će u novom nastavku njih dva biti gayevi koji spašavaju svijet. Oni i jesu gay par.

Ja molim boga da nakon 100 godina novi numerirani nastavak nece proci istu istu sudbinu kao recimo thps5.

Jedva čekam da igra izađe i igrači napokon shvate da je takav arhaičan gameplay ok za remake, ali nikako za igru iz 2020.
Navučena sedmica na Metacriticu, zbog nostalgije. Na kraju nitko taj nastavak neće smatrati canonom, bez obzira na broj 4.

weky Od remakea očekuješ da bude kao orginal,

ne ocekujes. ocekujes resi 2 type rimejk. ne baljezgaj!

Tocno da ne mjenjaju nista sta se gameplaya tice, ostane prepoznatljiv level design, likovi i muzika kupit cu ga ja i jos tisuce i tisuce drugih i uzivat isto kao prije.

maverick ...ispast ce govno kao i 90% rimejkova.

Or not 😛 Nije svaki rimejk govno. Btw, PS Store je uveo novu rubriku...Remasters & Retro 😃 Kad sam vidio prva mi je pomisao bila "mavericku će se okrenut želudac ako/kad ovo vidi" 😃 😃 😃