yakuza_stinger Ja molim boga da nakon 100 godina novi numerirani nastavak nece proci istu istu sudbinu kao recimo thps5.
DarkPunisher Svi leakani screenevi iz trailer na jednom mjestu: https://www.gematsu.com/2020/06/crash-bandicoot-4-its-about-time-trailer-images-leak Level na gliseru izgleda prekrasno 😃 Sve mi se svida osim coco malo izgleda off ali prezivjet cu. Jedva cekam trailer
weky Jedva čekam da igra izađe i igrači napokon shvate da je takav arhaičan gameplay ok za remake, ali nikako za igru iz 2020. Navučena sedmica na Metacriticu, zbog nostalgije. Na kraju nitko taj nastavak neće smatrati canonom, bez obzira na broj 4.
weky DarkPunisher Od remakea očekuješ da bude kao orginal, ali od nastavka da je sazrio u 20+ godina.
maverick weky Od remakea očekuješ da bude kao orginal, ne ocekujes. ocekujes resi 2 type rimejk. ne baljezgaj!
DarkPunisher Tocno da ne mjenjaju nista sta se gameplaya tice, ostane prepoznatljiv level design, likovi i muzika kupit cu ga ja i jos tisuce i tisuce drugih i uzivat isto kao prije.
maverick DarkPunisher Tocno da ne mjenjaju nista sta se gameplaya tice ...ispast ce govno kao i 90% rimejkova.
Icek maverick ...ispast ce govno kao i 90% rimejkova. Or not 😛 Nije svaki rimejk govno. Btw, PS Store je uveo novu rubriku...Remasters & Retro 😃 Kad sam vidio prva mi je pomisao bila "mavericku će se okrenut želudac ako/kad ovo vidi" 😃 😃 😃
maverick Icek Nije svaki rimejk govno. pa nije, napisao sam 90% Icek PS Store je uveo novu rubriku...Remasters & Retro bas sam ju sinoc vidio kad sam svrljao po storeu. odmah me poteralo srat...
foggy Moze, nek nastave di je kreso 3 stao. Nek bude sto vise kao prva 3, cisto da razljuti ove hejtere a nas usreci
foggy DarkPunisher Obavezno da bude levela poput Stormy Ascenta. I onog mosta u prvom, gdje sam glavu skoro otkinuo s glave i bacio kroz prozor od muke.
maverick foggy capcom je pokazao da je mozda i jedini developer koji zna praviti rimejkove i ako dodje do re4, polazem velike nade i ocekujem masterpis.
maverick foggy nije ni to iskljuceno. ja sam iskreno usredotocen na resi 8. meni je to ubjedljivo najjaci trailer tamo jos od onoga breath of the wild-ovog.
foggy maverick Nisam još ni sedmaka odigrao pa ne mogu reć da sam ushićen. Bilo bi mi draže da mijenjaju ime ili stanu sa serijalom, ipak su otišli malo dalje od prvotne formule. Ćemo da vidimo...