Prvi
Recenzija | The Last of Us Part II (bez spoilera)
nisam nikad mislila da ću osjećati ovakvu uzbuđenost zbog jedne igre
Flippere, bravo! Nadmašio si sam sebe.
Drago mi je da igra nije razočarala.
Hejteri i leakmajstori nek svisnu od muke. Možda napokon jednom i prestanu kenjavit i nadju neku poštenu zanimaciju u životu, a ne pokušat iskamčit nečiji neuspjeh i toliko se veseliti tuđim problemima.
Sitne duše sve do jednoga.
Jako mi se sviđa recenzija. Odlično napisano. Nakon čitanja hype mi je još veći.
Svaka čast na recenziji i trudu, jako dobro napisano i očekivana ocijena!
@Flipper pročitao sam jednu od najboljih recenzija ikad, svaka čast. Baš je užitak bilo čitati.
Samo jedno pitanje na koje ako možeš dati odgovor bilo bi super. Često je bilo špekulacije da je ona gameplay scena kada Ellie ode u onu trgovinu pa je onaj grmalj sa maljem krene napadati skriptirana. Jednostavno sve kako je bilo u fenomenalnom flowu čnilo se kao prezentacija.
Da li je ta scena stvarno skriptirana ili se taj sukob može završiti na više načina?
Neću da searcham gifove po netu zbog spoilera, ali mislim da znate na koju mislim.
Solid_Snake hvala ti. Odgovorim ti na PP.
Flip, mrzimo te i volimo sad.
Dao si mi sve sta sam zelio od recenzije Sad znam da su oni grozni leakovi ipak istiniti samo ih se drugacije dozivi igranjem a ne kad procitas obicni tekst.
Druga stvar koje sam se bojao je taj poluotvoreni svijet i gubljenje u istrazivanju...al dobro..
Piše bez spoilera pa mi spoila da nema lezbejskih orgija
top recenzija
Ovo me nahajpalo više od ijednog trailera, iako se ni meni ovako na prvu ne sviđa ideja poluotvorenog svita u TLoU.
Dobra je reca, skoro bi me dala nagovorit da odigram igricu
Kad sam igrao GOW s hrvatskim titlovima pogled me stalno vukao na dno ekrana, nekako mi ne paše kao u filmovima i imao sam osjećaj da propuštam detalje i ljepotu igre. Tako da ću vjerovatno TLOU2 igrat s engleskim titlovima pa ako slučajno nešto ne čujem dobro pogledam titlove.
- Uređivano
A i ako se ne varam prevode u njihovom stilu s opisima akcija i zvukova, šta mi nekako ekstra debilno izgleda na hrv.
nikad manje nisam zeleo da pogledam ili procitam revju ali sam ipak ovaj procitao i Easy Allies pogledao, oba super odradjena i oba nisu ucinila apsolutno nista da me jos vise napale ili razocaraju u igru.
Znao sam da ocu da je igram i nista vise mi nije trebalo.
ajmo sad polako brojati dane za nas smrtnike.
- Uređivano
Isto kao i na HCL-u, priča se neće svidjeti svima i onda drap ocijena 90 i više... Jel se vama svidjela priča? Pretpostavljam da je. Ako nije da li bi igra dobila 100 da je? A upravo je priča najveći razlog rageanja po internetu.
Srušija si internete, Flip. Izgleda mi skoro kao igra generacije, dugo se ovo čekalo.