Flip, mrzimo te i volimo sad.

Dao si mi sve sta sam zelio od recenzije Sad znam da su oni grozni leakovi ipak istiniti samo ih se drugacije dozivi igranjem a ne kad procitas obicni tekst.
Druga stvar koje sam se bojao je taj poluotvoreni svijet i gubljenje u istrazivanju...al dobro..

Piše bez spoilera pa mi spoila da nema lezbejskih orgija 😠

top recenzija

Ovo me nahajpalo više od ijednog trailera, iako se ni meni ovako na prvu ne sviđa ideja poluotvorenog svita u TLoU.

Kad sam igrao GOW s hrvatskim titlovima pogled me stalno vukao na dno ekrana, nekako mi ne paše kao u filmovima i imao sam osjećaj da propuštam detalje i ljepotu igre. Tako da ću vjerovatno TLOU2 igrat s engleskim titlovima pa ako slučajno nešto ne čujem dobro pogledam titlove.

A i ako se ne varam prevode u njihovom stilu s opisima akcija i zvukova, šta mi nekako ekstra debilno izgleda na hrv.

nikad manje nisam zeleo da pogledam ili procitam revju ali sam ipak ovaj procitao i Easy Allies pogledao, oba super odradjena i oba nisu ucinila apsolutno nista da me jos vise napale ili razocaraju u igru.
Znao sam da ocu da je igram i nista vise mi nije trebalo.
ajmo sad polako brojati dane za nas smrtnike.

Isto kao i na HCL-u, priča se neće svidjeti svima i onda drap ocijena 90 i više... Jel se vama svidjela priča? Pretpostavljam da je. Ako nije da li bi igra dobila 100 da je? A upravo je priča najveći razlog rageanja po internetu.

Srušija si internete, Flip. Izgleda mi skoro kao igra generacije, dugo se ovo čekalo.

@Flipper pa jel ti se svidjela prica? Vidim da se puno spominje atmosfera, brutalnost i AI. Ne moras napisati nista o prici i radnji, samo ako se tebi osobno svidjelo?

Pa napisao sam u reci da se meni svidjela. 🙂

Flipperu, sinko, svaka čast. Izvrsna recenzija koja dočarava igru, a da ne otkriva puno, točno kako bii trebalo za ovako iščekivanu igru. Osjeti se da je igra posebno iskustvo i drago mi je da ND i dalje pomiče granice u gamingu.

A za hejtere koji su rekli da će igra propasti...

Giphy - the office lol GIF

Odličan tekst, gušt za čitanje. Očekivano još jedno ND remek-djelo.