• Gaming Vijesti
  • [MIŠLJENJE] Uzbuđenje oko TLoU 2 je nikad manje, a krivi su Sony i ND s promašenom promocijom

Nije toliko promasena promocija, koliko materijal koji je procurio, te svi dogadaji koji su uslijedili nakon toga.
TLOU2 je trebao samo logo i par sekundi svirke na gitari kako bi privukao paznju igraca.
Medutim, nakon curenja sadrzaja, sada svi vec imaju definirano misljenje o igri. Cak i oni koji nisu gledali taj materijal, pod utjecajem su ostatka. Igrat ce se, vagat ce se i iscekivati famozna kontroverza. Kako god bit ce odusevljenih, ali i razocaranih.
Ono sto treba staviti pod povecalo je slicnost sa U4. Koliko se ND maknuo iz svoje komfort zone i koliko ce se jos dugo skrivati iza visoke produkcije i detalja?

Leak je više manje za sve kriv, nikakva pre rana najava i slične PR kvake. Gameplay je savršen u svim segmentima koliko sam vidio i jako se sve lijepo izvodi, no jbg igra ima jaku crnu mrlju koju neće svi moći progurati zbog raznih razloga.

Kako god, prodat će se igra odlično i biti još bolje ocijenjena. Po meni najveći zajeb je što nisu uspjeli ugurati MP u igru i to bi ih moglo koštati u konačnici, makar meni osobno to ne igra neku ulogu s obzirom da ne planiram igrati online na PS4.

Kad pogledam TLOU2 prikaz stvarno se zapitam zašto dovraga nema više ovakvih igara na ovoj generaciji koju proglašavaju devovima najpristupacnijom ikad i gdje su zaboga zapeli ostali studiji. Eto, takav afekt kod mene izaziva TLOU2.

Osobno ne gledam niti čitam gotovo ništa o igri upravo zbog potencijalnih spojlera koje sam izbjegla za sada, gameplay znam da će biti odličan i ne treba me dodatno uvjeravati, a to što je netko gay mi ne igra nikakvu ulogu, da je naglo ubačeno bez smisla možda bi malo smetalo, ali za Ellie se to dalo naslutiti u DLC-u Left Behind. Samo se čeka 19.06. da poštar donese igru, ostalo me ne zanima.

Odličan tekst. Što kaže kolega gore- logo, gitarica i tekst- izlazi za 6 mjeseci. Ekipa bi podivljala doslovno. Još baciš teaser mjesec-dva prije izlaska i to je to. Kakvo mrtvo najavljivanje 15 godina unaprijed.

Puno ljudi necne pratit radi spoilera. A vidit ce se prodaji jel promaseno ili ne. S ovim spoilerima mozda privuku ljude koji nisu tili odma kupit i sad kada se sazna da su leakovi bili vecinski lazni,kupit ce je i oni ljudi koji su odustali od igre. Onda na kraju mozda bude najveci preokret i najprodavanija ps eksluziva

Nem pojma, po meni ni njena seksualnost nije gurana previse(pokazali su bukvalno jedanput kako se ljubi s devojkom) ,ako se to sto su pokazali moze smatrati "guranjem" seksualnosti. nit mi je smetala brutalnost (mislim da je od prvog trejlera sve apsolutno nasilno I brutalno, samo na svoj nacin)
      Taj peto minutni trejler je po mom misljenju prikazao samo jos jednu grupu s kojom cemo se susresti u igri, I ta grupa ocigledno ima jako brutalan pristup(sto se moglo videti I iz gameplaya gde rasparaju liku stomak)...tako da mi ove dve zamerke nikad nisu ni prosle kroz glavu.
      Sad dali ce onaj leak (kojeg nisam video) uticati na realise hajp...verovatno oce u neku ruku...imam neki osecaj da ce mnogi ici pisati sranja o igri bez da je odigraju.
      Kako god....jebes ga, svako svoje I to je to.
      Ja je uzimam day one.

LordSec Nisam puno pratio poslije, jesu ovi iz ND-a demantirali te leakove ili nisu? Prvi ću je kupiti ako se ustanovi da priča nije takva kakva je izašla u leakovima.

...imam neki osecaj da ce mnogi ici pisati sranja o igri bez da je odigraju.

Direktno u glavu 🙂

Problem je što su takvi i najglasniji...

Ma ja jedva čekam odigrat ovo čudo 🙂

Već sam rekao prije 2 godine da će TLOU2 biti "razočaranje" za neke.. to je očekivano nakon prvog TLOU.

A sad, ako netko želi čitati materijale, fanboy ratovi i druge gluposti, jebiga.

Na kraju će od trenutnog 50/50 mišljenja igra opet ići u pozitivu nakon što je svi odigraju jer se vec ulazi u launch relativno negativno ili s manjkom hypea.

Može samo završiti pozitivno u ovom trenutku.

Sve kaj se nasilja tiče u igri je. nula kaj su ljudi u stvarnom životu spremni napraviti drugim ljudima... a ako znamo priču koju je Elie doživjela samo u prvom dijelu a tko zna kaj još između dva nastavka ne treba se čuditi kaj je lgtb...znam jedno sigurno, ND ne radi osrednje ni loše igre...

meni je od svega ovoga najsmijesnije da je Sony sam sebe DMCAo.

Nista sony i ND nisu promasili niti najavili krivo ni prerano.Jednostavno vani je izasao spoiler koji je otkrio igru i to je to.Razocarenje mase koja je to vidjela i ovi ostali koji sve skupa izbjegavaju da ne iskoci spoiler i njima.

fensisuperstar mislim da nas ovdje niko nece slusat posto svi zive u nekom mjehuriću da je ova igrica drugi isusov dolazak...

fensisuperstar

fensisuperstar Ljudi sad ŽELE da ND propadne jer su ispali šupci na kvadrat

Ko želi i zašto bi želio?

Što je to mene kao igrača trebalo tolko "potresti" da im želim da propadnu?

Zero stvarno se zapitam zašto dovraga nema više ovakvih igara na ovoj generaciji koju proglašavaju devovima najpristupacnijom ikad i gdje su zaboga zapeli ostali studiji.

Troskovi izrade igara, ljudstvo, te njihovo vrijeme za izradu idu gore svaku generaciju, ne nanize, bez obzira na to koliko razvojni alati bili laki i pristupacni.

fensisuperstar Nije tu ND ništa kriv, oni su napravili sa tehničke stvari savršenu igru. Tu je na nišanu Druckman i njegova prijateljica, čak se nešto mutno sjećam da su dva pisca tijekom developmenta TLOU 2 otišla što kada se sve uzme u obzir sa viđenim leak-ovima ima 100% smisla. ND je ovdje još good guy (osim to za crunch) i zaslužuje svaku pohvalu jer zbilja znaju raditi igru, na drugu ruku Niel Druckman-u kick ban iz gaming industrije pod što hitnijim postupkom.