Stvarno odlično napisano... podigao si mi i interes za igru, a nisam ni čuo dosad za nju... moglo bi se odigrat kad tad.

Volim ovakve igre, stoga ću definitivno odigrati čim se nađe vremena. Jako lijepo napisano, Elec. :

Prešao u jednom dahu! Igra koja je postavila nove standarde za "walking simulator" žanr.
Zbilja odlično iskustvo...

volim walking simulatore, naravno one kvalitetne, tako da prema napisanome ovo mi ide na must play one day! :) stvarno si si dao truda  :

E i da...zaboravio napisat...

viper89 kad je vidio prvu rečenicu u drugom odlomku,  : : :

mislim da te se čovjek odrekao zauvijek.

Jbt ja mislio da ce ovo bit PnC avantura. ((

Odlican tekst Elec. 

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Odlična recenzija, super bi bila neka lista najboljih walking simulatora ako ti se bude dalo napraviti :)

kad smo kod walking simulatora, Fringe je napisala jedan tekst

http://www.ffa.hr/index.php/najave/item/1484-hodati-500-milja-pa-hodati-500-vise

Elec, odličan tekst! Stvarno moram jednom probati ovu igru.

13 dana kasnije

Ja jučer završio igru. Fantastična igra. Genijalno kako je ispričana zapravo i koliko od prvog trenutka te jednostavno tjera da je zavrsis odmah. Srećom nije preduga i trajanje je po meni baš pogođeno.

Oduševio sam se atmosferom, glasovnom glumom i tim pričama o svakom članu obitelji. Stvarno genijalno i drugačije ispričano na jedan inovativan način.

Tesko je dočarati pravu vrijednost igre, a da ne otkrijem spojlere, ali stvarno odigrajte ovo.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

3 godine kasnije
Pripojeno je 12 postova iz Recenzija | What Remains of Edith Finch.|Pripojeno je 12 postova iz Recenzija | What Remains of Edith Finch.

Popravljam sinkronizaciju starih recenzija i novog foruma (nešto što sam davno trebao napravit) i ne mogu ne komentirat ovu fantastičnu recenziju @electronicus

Napisao bi da je igra obilježila generaciju ali možda bi to bilo glupo napisat s obzirom da ne pomiče nikakve tehničke granice. Ovo je bezvremenska igra.

Jedna od meni najdrazih igara.
    Da je mogu izbrisati iz secanja, uradio bih to iste sekunde...samo da je mogu ponovo frisko odigrati.

Meni je OK igra, nije ostavila neki značajan dojam ali bila je ugodna za jednom preći 🙂