Znači, nama koji nismo igrali old-school FFVII mogla bi biti dobra igra. 😎

Muzika ne valja? Jesmo mi igrali isti demo?

Tobože bi classic trebao biti nešto gdje čekamo da se ATB napuni pa da iz menija odaberemo nešto

To je doslovce Classic mode... Ne kužim te baš.

alexy ma pa glazba je bila vrhunska. ovo ti je tekst napisan kroz prizmu fenbojevskih ociju, ne uzimaj to za ozbiljno, ni 2%. meni je toliko drago sto je square-enix sve izmijenio spram originala samo zato da mogu tetkice non stop kukati i nitpickati. dabog da su izmjenili i pricu pa ce neki onda mozda izvrsiti i hara kiri

Ma glavno da kad stisnes kocku sve iskri od efekata to je to graficke kurbe ce svrsavati....

A flipper ne brini borba je sad puuuuno bolja nego sto je bila recimo mozes ili lupati po kocki ili je samo drzati i to je to drugo ti ne triba...

Ovo je prvi chapter nakon njega ce doci pristup shopu u kojem ces nakupovati potiona ili jos gore hipotiona i vise nikakve prepreke nemas nemoras niti gledati u igru drzis kocku radis nesto po kuci surfas i onda te sam igrac u igri kaze da ce uskoro umriti pa mu das potion i nastavis dalje neigrati.

Ljudi moji ja neman nikakvog problema protiv akcijskog rpga ali ova igra nije niti to to je problem

alexy Mjuza je hit or miss. Kao što rekoh: Stvar poput Those Who Fight mi je upropaštena i nije nimalo nabrijavajuća.
        Pravi classic bi trebao bit gdje mi svi stojimo u borbi, odmjeravamo se i čekamo kome će se ATB prvi napunit i shodno tome napadamo. Ovako se likovi sami bore a ti čekaš da se ATB napuni da tu i tamo baciš koji spell. Komotno su taj mod mogli nazvat ultra easy.

maverick Ti u biti hoćeš Final Fantasy XVI, a ne ovo. Tko je najviše plakao za remakeom? Fanovi sedmice? Tko će upravo najkritičkije gledat svaku promjenu? Ti isti fanovi. Remake bi ipak navodno trebao biti rađen za njih. Meni nije jasno što ti toliko smeta da remake bude što vjerniji originalu. Da, Capcom je upsio izvest promjenu s Resident Evil 2 i eventualno 3, al za Square Enix sam skeptičan. Oustalom, vidjet ćemo.

yakuza_stinger ne smeta meni da rimejk bude vjeran originalu kao ni da bude borba na poteze. Smeta mi ovo cangrizanje i plakanje fenbojeva što igra ne izgleda i ne igra se te ne zvuči k'o 97.

maverick Čemu popravljat ono što nije strgano 🙂 uuu, kad nađem slobodnog vremena pa bacim koji hejt fanbojski ajme 😃

maverick Napisat cu jedan Turn Based post, samo za tebe 😃

Lijepo izgleda, završio jutros normal mode, probat ću malo taj classic odnosno easy da vidim šta me čeka ako nabavim. E, sad, igrati dalje original ili čekati ovo... dilieme, dileme.

Prolazila mi je igra under the radar, ali kad sam vidio da borba neodoljivo podsjeca na KH3, odmah ogromni plus i fokus.

probao i Classic mode. madam se da ce u full verziji biti opcija Classic, ali Normal difficulty. to bi bilo odlicno jer je ovako combat pre lagan

za sve koji nisu znali, a vjerujem da su to skoro svi ovdje, ako promjenite ps4 system language na japanski, imati cete JAPANSKI VOICEOVER u igri. provjereno i odlicno zvuci

A bilo bi dobro da ima i na poteze ali eto, nije loša borba, bolja od FFXV koji je koma.

ikral Da, ono je najveci FF drlog nakon 13ice. Ali vec na prvu je bolje, makar sam i ovaj demo presao tako da sam kocku drzao pa 5 puta brzo X kad se bar napunio. Nisam nesto odusevljen ali vrijedi pricekati pa procijeniti.

One akcijske dionice kad bjezis od lasera i kamera in general su mi blagi uzas.