FFXIII je imao odličnu borbu ali samo to, trebali su to nastaviti u FFXV i samo poboljšati ostalo. Square nikako da nauči, nadam se da će ovo ipak biti pravi FF dostojan svog imena.

Evo trenutno igran Gredfall igra koju je radio puno manji studio sa manje love i cila igra je cak niti ne izgleda toliko lose graficki
    I akcijska je borba sa mogucnost zaustavljanja i ne da je miljiama to bolje od ovog govna nego svijetlosnim godinama ispred ff7

ikral Slazem se, imali su dobru borbu uz neke novosti, no sve ostalo je debelo podbacilo. Nije me privukao niti jedan nastavak same igre jer su se pogubili u "inovacijama"

@Miro Pa pricekaj igru, za pol sata nisi vidio nista. Ni meni nije po volji ali taj pocetak je ionako drlog i u originalu. Valja vidjet kako ce sredit materije i sve ostalo. Samo da boss borbe budu unikatne, to ce vec bit brutala, a dobro znamo kakve su u originalu.

Ovo je tek početak igre i stoga je vjerovati da nisu sve opcije otvorene, materije i tako to, treba vidjeti recenzije kad izađe. @foggy nijedan nastavak kao, nijedan FF? Mislim, meni je FFIX i danas najbolji dio ali moramo uzeti u obzir da nisam igrao sedmicu kad je bila aktualna posto sam tad tek nabavio PS i ubrzo je došao VIII koji sam, eto, zapeo na kraju prvog diska a da ni danas ne znam zašto točno. Uglavnom, igra se desetka na Viti i možda završim taj VII na PSP pa da doživim remake kako treba ako ga jednom nabavim. A i Zodiac čeka na polici... a godine idu... volje sve manje...

FF13 je najbolji FF nakon 12 i desetke. Suck this!

Nisi ni odigrao IX, priznaj.

Govorimo o singleplayer naslovima ljudino

f_i_c_o Lagao bih kada bih rekao da grafika nije jedan od razloga, ali i sve sto vuku igre iz toga razdoblja poput kamere, nezgrapnih kontrola i kretnji likova te gameplaya. Mozda jednom i zaigram ovako modanu, ali trenutno imam pune ruke posla, a da ne govorim da ove godine izlaze jos neke igre, poput FF7 Rimejka, koje imaju prednost.

Nikakva prepreka nisu ni grafika ni kontrole, povratak u prošlost na nekoliko dana je jedinstveno iskustvo. Tako sam nedavno prešao RE2 i Colin McRae Rally na PS One i baš mi je bilo zakon to ponovo iskusiti. Naravno, nikakvi emulatori i LCD monitori, samo CRT i originalna platforma, nešto što se može naći za par stotina kuna a pravom gameru-nostalgičaru je od neprocjenjive vrijednosti.

ikral tebi nisu. meni su kontrole i gameplay najveca prepreka kod starih igara. jos cu nekako ruznu grafiku i provariti. San Andreas, kao jedna od najdrazih mi igara, je danas prakticki neigriva.

maverick
        to su turn based rpg igre, ni gameplay ni kontrole se nisu nešto značajno unaprijedile u njima u tih 20 godina

sanzo apsolutno se slazem s tobom i zato i smatram da su jrpg-evi u teskom kurcu.

I meni je Vice City neigriv, iako mi je onomad bio vrh. Nisu sve igre jednako dobro ostarile ali neke definitivno ne gube svoj sjaj, FFIX je jedna od potonjih. Eto, bolja je od FFXV a imaš tri generacije razlike među njima.