Samo Divizija. Jedva čekam sutra ponoć. Valjda će mi šef srediti kakav kod. 😅

Ja stvarno nisam izbirljiv i kritičan prema igrama, ali tu nema ništa za mene.

weky
      Moci ces pokrenuti Doom Eternal najvise u 1000 fps na PC-u

NiOh 2 i DOOM cekaju preload vec. Dost dobar mjesec.

realno bolji mjesec nego iduci. ori je meni bomba. normalno bi nr 1 bila persona 5 royal da nisam igrao obicnu prsonu 5

Svaki mjesec je dobar mjesec kad imaš backlog od 1998.

Ori je genijalna igra. Inače, da nije bilo odgoda ovaj mjesec bi bio stvarno hebački. A idući izlazi Cyberpunk konačno...NOT. 🙁

foggy moj poteze u jos nize datume. npr Super Metroid planiram igrati vec 10ak godina lol

maverick Ma karikiram, backlog zapravo kreće prije nego sam se rodio 😃

Za mene jedino Animal Crossing, ali niti to nuzno jer imam ogroman backlog za cistit

Da barem Sony omoguci igranje PS2, PS3 igre na PS5 bez da se streama kao sto ce Xbox SeX podrzavati Xbox, X360 i XONE igre

maverick
            Ne treba remaster, dovoljno je samo patch da se omoguci igranje starih igara na trenutnoj generaciji u 4K

Sorcerer to ti se nece svidjeti ovima sto su u ekstazi pri svakoj najavi porta ovaj remastera. ja bih radije remstere tak da budu i oni sretni, a mislim da i sony tako razmislja. ovce je uvijek bilo lako sisati, vjeruj mi gledao sam na selu kako to rade.

belarofont Čak je i veći od svijeta 😃 I još sam veći debil što kupim većinu remastera i igram kao da mi je 13 opet 😃

foggy I još sam veći debil što kupim većinu remastera

drago mi je da priznas 🤣

maverick
                    npr. Microsoft je omogucio da se X360 igre mogu igrati u 4K rezoluciji na Xbox One X, npr. The Witcher 2: Assassins of Kings, Red Dead Redemption, Portal 2.....