Ovo moze biti samo korak naprijed za industriju.
Horizon Zero Dawn za PC se pojavio na Amazonu
Nakon 3 godine, da. I to je cisto u redu.
Super je da vise ljudi moze odigrati ovakve igretine.
Ne kužim koga više briga za Horizon, to je prastara PS igra.
Nije stvar Horizona, vec opcenito. Ovo vise nije niti portanje na PC, vec adaptacija za kombinacije hardvera. Dodatna zarada studiju uz minimalne troskove.
Meni s ovim potezom portanja Sony postaje smece
Nema ništa loše u ovome. Da i sam nisam odigrao na PS4 HZD, veselio bih se ovome. Na PC stiže dosta igara koje su se sve donedavno bile sinonim za konzole (tipa Yakuza serijal, Final Fantasy, Tekken, Crash i slično) i to je nešto što može biti samo za pohvalu. Svima je dobro, devovi zadovoljni, dok se samo sitne duše nerviraju što nešto gubi status ekskluzivnosti.
Nebitna igra koju svatko zaboravi usred igranja, a kamoli kad ju završi tak da nek se širi okolo u nadi da ću ju kupit svih 15 vlasnika PC-a
Komentar svakog od nas govori sve o nama samima...da sam Kojima ili Romero izjave za Horizon da je nebitna igra rekao bih da su magarci a ovak ....
Premlad si da shvatis zajebanciju Yakuze
zajebancija ili ne, osim dobre grafulje i donekle zanimljivog plota i glavnog lika, igra je cisti zaborav i natjerao sam se zavrsiti ju. od dlc-a sam i odustao
@maverick to je zato što nisi igrao u 8k 144 fpsa!
fensisuperstar ne nego je to zato sto nisam igrao na dobrom TV da mi grafika odmah bude trostruko bolja. pitaj Zeru i wekya, oni ce ti objasniti, ja se jbg igram na monitoru pa sam zaostao
Za wekija se ne čudim ali Zero je mixed martial artist u ovom području. Dribla on i Pc igre!
To je više provokacija, ali da, kvalitetan monitor ili TV je od ooogromne važnosti. Ma i na mobu, sad sam s amoleda prešao na pls i baš je osjećaj da sam prešao s konja na magarca, unatoč većoj dijagonali.
Kad smo kod monitora, baš sam u procesu nabavke novog i brijem da ću ipak ići na 27" 144 Hz, IPS, 1080p. Vjerojatno AOC G2 ili LG 27GL63T. Realno ništa ispod 2000 kn i nije prihvatljivo, a ovo je zapravo i u nekoj budžet klasi. Trebao bi biti solidan upgrade sa 22" Samsunga 226BW kojeg već imam cijelu vječnost.
Dobar potez jer onaj tko će odigrati na PC-u vjerojatno nije kupio PS4 i ako mu se svidi možda uzme PS5 da odigra dvojku odmah po izlasku. Tak da ono, Sony i dalje zadržava ekskluzive, a izdavanjem na PC-u zaradi se još malo para + možda privuče PC igrače na PS kad vide što propuštaju.