A upravo je moje trolanje na GP-u bilo minimalno u odnosu na broj godina koliko sam bio tamo i u odnosu na to koliko su drugi flejmali i provocirali. Vidi se da pričaš na pamet. S obzirom koliko jedan weky trola ovdje, nešto ne vidim da odustaješ idućih 7 godina od foruma. Samo retorika i nula akcije.

@Zero @Tuhy sve ja razumijem sta vi kazete i mozes reci da dobar TV daje kvalitetniju sliku i samim time igra izgleda bolje, ali reci da je bolja grafika, to bas glupo zvuci, ali je pure gold tbh

munja I dalje će biti poluekskluzive, jer evo, HZD izlazi na PC 3, 4 godine nakon PS4.
      U poštenim gamerskim kućama se neće čekati 5 godina da se odigra jedna takva igra. 😃

maverick
      Resident Evil 2 na Xbox S i OLED-u ima višestruko bolju grafiku nego na PC-u s max postavkama i IPS-om. Kontrast, oštrina i dubina crne proizvode sliku koja apsolutno superiorno izgleda, atmosfera je nemjerljiva i cijeli dojam grafike je neusporedivo bolji. Ekran je bitniji od bilo kakvog hardvera.

weky moze se PC spojiti i na OLED pa ces imati stostruko bolju grafiku nego onu na boxu i gejstesnu

weky Uz to CPU-i na novijim televizorima rade jeben posao s upscaleanjem sadržaja na 4K rezu. Nisam gledao kako u praksi izgleda s igrama, ali treba se naviknuti na to da procesori u TV-ima doista postaju sve sposobniji i da se te mogućnosti mogu koristiti u svrhu poboljšanja same slike na više razina u stvarnom vremenu zahvaljujući AI algoritmima.

Zero i jos vise usrati input lag

mogu li ti procesori boostati kriminalni fps na konzolama?

Zero
            Upscale procesori su toliko nevjerojatni (npr. Sony, Panasonic) da je postalo potpuno svejedno je li ulazni signal 1080p, nativni ili checkerboard 4K.

maverick Poanta je koliko ekran puno znači, odnosno najbitniji je.

Sorcerer Ok frende, shvatio sam, na platnoj si listi Microsofta. Ili nešto još gore, radiš PR besplatno.: p

Bilo koji multiplatform na max i dalje bolje izgleda na PCu na full hd ekrancicu od bilo koje konzolaske verzije na telki od par tisuca kuna. Just sayin.
            Ovo od Wekya je zlato! 🙈🙈🙈

Čekaju se cijenovno pristupačniji 30+ inčni ultra-wide (sub)4K monitori s HDR-om i 144 HZ osvježavanjem slike. To upariti s RTX on efektima i mislim da onda možemo pričati o nečem konkretnom. Nisam inače nikada shvaćao ljude koji ulože 2k eura u konfiguraciju i igraju se na monitoru iz 1999. godine 🙁

Zero s 1080p rezolucijom bolje odi na 24'', prevelika je to dijagonala za tu rezoluciju (pričam iz iskustva). Proći ćeš ispod 2 soma, a dobit solidan monitor.

Deadwalker A ne znam ni sam. Mislim da neću pretjerano raditi neki ozbiljni posao za tim monitorom pored onog pravog, pa bi valjda trebalo biti ok za multimediju i igre. Trebao bih probati u praksi, to definitivno.