A upravo je moje trolanje na GP-u bilo minimalno u odnosu na broj godina koliko sam bio tamo i u odnosu na to koliko su drugi flejmali i provocirali. Vidi se da pričaš na pamet. S obzirom koliko jedan weky trola ovdje, nešto ne vidim da odustaješ idućih 7 godina od foruma. Samo retorika i nula akcije.
Horizon Zero Dawn za PC se pojavio na Amazonu
yakuza_stinger a koga ti zavaravas. Uvijek si bio trol.
Fenixe sto je s tobom? Sto se promjenilo?
Ako ne bude ekskluziva koja je poanta postojanja konzola?!?
maverick
Resident Evil 2 na Xbox S i OLED-u ima višestruko bolju grafiku nego na PC-u s max postavkama i IPS-om. Kontrast, oštrina i dubina crne proizvode sliku koja apsolutno superiorno izgleda, atmosfera je nemjerljiva i cijeli dojam grafike je neusporedivo bolji. Ekran je bitniji od bilo kakvog hardvera.
weky Uz to CPU-i na novijim televizorima rade jeben posao s upscaleanjem sadržaja na 4K rezu. Nisam gledao kako u praksi izgleda s igrama, ali treba se naviknuti na to da procesori u TV-ima doista postaju sve sposobniji i da se te mogućnosti mogu koristiti u svrhu poboljšanja same slike na više razina u stvarnom vremenu zahvaljujući AI algoritmima.
Bilo koji multiplatform na max i dalje bolje izgleda na PCu na full hd ekrancicu od bilo koje konzolaske verzije na telki od par tisuca kuna. Just sayin.
Ovo od Wekya je zlato!
- Uređivano
Čekaju se cijenovno pristupačniji 30+ inčni ultra-wide (sub)4K monitori s HDR-om i 144 HZ osvježavanjem slike. To upariti s RTX on efektima i mislim da onda možemo pričati o nečem konkretnom. Nisam inače nikada shvaćao ljude koji ulože 2k eura u konfiguraciju i igraju se na monitoru iz 1999. godine
Zero s 1080p rezolucijom bolje odi na 24'', prevelika je to dijagonala za tu rezoluciju (pričam iz iskustva). Proći ćeš ispod 2 soma, a dobit solidan monitor.
Deadwalker A ne znam ni sam. Mislim da neću pretjerano raditi neki ozbiljni posao za tim monitorom pored onog pravog, pa bi valjda trebalo biti ok za multimediju i igre. Trebao bih probati u praksi, to definitivno.