Kažite tom Ninji da niko nije slabić. On je za mene slabić. u video igrama. Lako su sada hvaliti što je uspio. A ja nekoliko godina pokušavam sponzore da dobijem za video gire. Šta sam dobio? Dobio od sponzora ovo: Nula. Kako da se obični igrač video igara probije kada ne može dobiti sponzore? Ovaj Ninja nije za mene ništa. Ako je tako neka mi Ninja meni napravi ovo: Da mi nabavi novi PC, ili PS4 pa da vidimo ko bijelu vunu prede.
Ninja – najpoznatiji i najbogatiji gamer na svijetu poručio svima nama da smo slabići
Kakve bi ti sponzore hahaha.
Jbte, ovo je onaj sa 24 Sata...
weky . Kao prvo znam igrati super video igara. Jači sam i brži sam od nekih mlađih igrača video igara.. Tražim sponzore da mi pomognu u nabavku ili PS4 , ili novog PC da se mogu takmičiti za nagradni fond od 30 000 eura za video igre ove: eFootballPES 2020 . Znam da bi se jako super mogao igrati tu nogometnu simulaciju sa timom ovim Dinamom ( Zagreba) Bilo kojeg sponzor da se mogu boriti sa pravim igračima. Kao što se igram video igre ove: World of Tanks , World of Warplanes , World of Waships. A u igri World of Tanks igram protiv igrača iz klana ovog: Kazna Kru. Pa ti vidi onda kakav sam ja igrač video igara. Nebojim se ja nikoga. Čak sam posalo poruku tom Ninji poruku preko Instagrama. Pa se nije odazvo. Isto se boji mene da igramo video igre
Tuhy : Onaj igrač sa 24 sata to mi je najbolji prijatelj. Znamo se od malih nogu. Kada sam imao 4 godina, a taj moj prijatelj imao već 9,5 godina igrao je jako savršeno video igara. Čak smo nekada igrali i video igre u kafićima. Znao sam izgubiti u video igri ovoj: NBA sa rezultatom od 20:100. Što je najlošije moj prijatelj je gađao oko 80% samo trice . I to još sa bilo kojim timom iz NBA. A da vam ne govorim o video igrama sa automobilima tu nema nigdje premca u Hrvatskoj. U bilo kojo video igri. Jer znam kako on igra. On se mora samo malo pripremiti za igranje sa konzolama od 5-10 minuta. Jer je u 7 godina nije igrao sa joystic.. I to mu treba malo pripremi, i da sve igrače rasturi. I da ti kažem da sam bio kod njega u stanu gdje je igrao 3 dana non-stop. To mogu samo pravi igrači. A ne neki Japanci koji umrli zbog igranja video igara. Samo tako radi moj prijatelj
zontra : Znaš šta. Ako ne znaš pravi odgovor nemoj se javljati.. Jer mi je frend jedan od najboljih igrača video igara. Koji nema ravnog protivnika trenutno u video igrama. Pa sada mi frend igra video igru ovu: Pokemon GO pa se bori sa Svijetskim igračima video igre Pokemon GO. Čak je dobio i nekoliko Japanskih , i drugih igrača u partijama. Pa razmisli o kome pričaš za video igrama. Trenutno moj prijatelj ne može igrati na kompjuteru jer mu je otišao monitor. Pa igra video igru na mobitelu ovu: Pokemon GO. Sve bi vas dobio on u video igrama..
Kako to da nije dobio novi monitor od sponzora dok mu je još ovaj radio i dok je pobjeđivao japanske igrače?
weky Nije glasao za HDZ. Kuiš
Bas sam htio pitat je li ovaj Frenki primjerak birackog tijela ercegovine
Jebala vas politika i na gaming forumu. Govna su i HDZ i SDP i to jednaka. Pobiti i ne stedjeti.
Jao maverice, koga bi ti ubijao
Jebo vas politika. Prekinite.
weky .Prvo da znaš zašto nije dobio monitor. Jer u igri Pokemon GO igri. Tek je došlo do borbi u toj video igri na mobitelu sa stranim igračima. Vidim da vi ne pratite novosti u video igri Pokemon GO. Jer meni sve govori moj frend šta ima novosti u toj video igri na mobitelu. Bolje bi bilo da se više informirajte o nekoj video igri. Nego da tu mlatite praznu slamu.
chono7 : Ti ne znaš mog prijatelja kako on igra video igre. Trenutno igra video igre ove: World of Tanks , World of Warplanes , i World of Warship. Sada trenutno igra moj frend ovo: Pokemon GO. Jer mu je monitor odlazi nakon 7 godina korištenja. Pa ne može moj prijatelj pomoći svom klanu u 2 video igre koje sam spomenio malo prije i to od firme ove: WG.