Tuhy : Onaj igrač sa 24 sata to mi je najbolji prijatelj. Znamo se od malih nogu. Kada sam imao 4 godina, a taj moj prijatelj imao već 9,5 godina igrao je jako savršeno video igara. Čak smo nekada igrali i video igre u kafićima. Znao sam izgubiti u video igri ovoj: NBA sa rezultatom od 20:100. Što je najlošije moj prijatelj je gađao oko 80% samo trice . I to još sa bilo kojim timom iz NBA. A da vam ne govorim o video igrama sa automobilima tu nema nigdje premca u Hrvatskoj. U bilo kojo video igri. Jer znam kako on igra. On se mora samo malo pripremiti za igranje sa konzolama od 5-10 minuta. Jer je u 7 godina nije igrao sa joystic.. I to mu treba malo pripremi, i da sve igrače rasturi. I da ti kažem da sam bio kod njega u stanu gdje je igrao 3 dana non-stop. To mogu samo pravi igrači. A ne neki Japanci koji umrli zbog igranja video igara. Samo tako radi moj prijatelj
Ninja – najpoznatiji i najbogatiji gamer na svijetu poručio svima nama da smo slabići
zontra : Znaš šta. Ako ne znaš pravi odgovor nemoj se javljati.. Jer mi je frend jedan od najboljih igrača video igara. Koji nema ravnog protivnika trenutno u video igrama. Pa sada mi frend igra video igru ovu: Pokemon GO pa se bori sa Svijetskim igračima video igre Pokemon GO. Čak je dobio i nekoliko Japanskih , i drugih igrača u partijama. Pa razmisli o kome pričaš za video igrama. Trenutno moj prijatelj ne može igrati na kompjuteru jer mu je otišao monitor. Pa igra video igru na mobitelu ovu: Pokemon GO. Sve bi vas dobio on u video igrama..
Kako to da nije dobio novi monitor od sponzora dok mu je još ovaj radio i dok je pobjeđivao japanske igrače?
weky Nije glasao za HDZ. Kuiš
Bas sam htio pitat je li ovaj Frenki primjerak birackog tijela ercegovine
Jebala vas politika i na gaming forumu. Govna su i HDZ i SDP i to jednaka. Pobiti i ne stedjeti.
Jao maverice, koga bi ti ubijao
Jebo vas politika. Prekinite.
weky .Prvo da znaš zašto nije dobio monitor. Jer u igri Pokemon GO igri. Tek je došlo do borbi u toj video igri na mobitelu sa stranim igračima. Vidim da vi ne pratite novosti u video igri Pokemon GO. Jer meni sve govori moj frend šta ima novosti u toj video igri na mobitelu. Bolje bi bilo da se više informirajte o nekoj video igri. Nego da tu mlatite praznu slamu.
chono7 : Ti ne znaš mog prijatelja kako on igra video igre. Trenutno igra video igre ove: World of Tanks , World of Warplanes , i World of Warship. Sada trenutno igra moj frend ovo: Pokemon GO. Jer mu je monitor odlazi nakon 7 godina korištenja. Pa ne može moj prijatelj pomoći svom klanu u 2 video igre koje sam spomenio malo prije i to od firme ove: WG.
fensisuperstar : Moj prijatelj i ja nismo glasali za te glavne stranke kao prvo. Tebi ide jedan veliki like
Trolanje ali neuspješno, pročitan si.