• Gaming Vijesti
  • “4K rezolucija je dovoljna, cilj za idući Gran Turismo je 240 FPS-ova”

Ah da, 240 fpsa, sveti gral gaminga.

A ono ps5 bude imao 60fps lock 😂

Bit će opet ofrlji poluproizvod, GT je odavno mrtav serijal.

Ne znam jel vas dva trolate il kaj. GTsport je jos uvijek poprilicno aktualna igra, mozda i najbolja online racing igra, a Forze nema nigdje. Ne znam dal to jos netko uopce igra. Horzion mozda, al FM 7... nikako tupava arkada sa uzasnom fizikom voznje koja ti dosadi kroz vikend

GTsport u zadnjih 7 dana ima preko 700 000 aktivnih igraca i to samo sport mode. FM 7 nije valjda nikad ima tolko online igraca, a kamoli nakon 2.5 godine. Da zbilja ne valja nebi nitko igro

Sorcerer Metacritic je glupost. Vecina tih recenzija je day 1 igranje od recenzenata koji nit ne igraju racing igre nit nisu kuzili kaj zapravo je GTsport

Broj igraca je glavna stvar, a cinjenica je da jako puno ljudi igra GTsport za razliku od forze pa i obje zajedno

Forza je katastrofa, praktički mrtav serijal osim Horizona.

GT Sport s druge strane nije izgubio popularnost od 2017 i community se prilagodio Online modelu igre + službena natjecanja ubiju.

Sorcerer Nisam ne zanimaju me arkade. Cim sam vidio da ima onaj rubberband AI nisam htio nit probat, a online je lakrdija.
Nego ja te trazim broj aktivnih igraca u zadnjih 7 dana. GTsport ima dostupan taj broj i to pravi, a ne neciji PR stunt koji gamepass stavlja pod prodajne brojke

Do 2025 će se pojavit novi GT 7 ili GT Sport 2.To svakako.Počeli su izdavat jednu GT po generaciji PS konzole.

Gts je miljama isprid Forze, nije usporedivo uopce...a ovo je mozda najlosija jedinka u serijalu. To dovoljno govori kolko je GT kvalitetniji od svega ostalog na trzistu.

Sorcerer

Forza Horizon 4 igra vise od 15 miliona igraca, a GT Sport oko 8,6 miliona igraca

Sorcerer

Može link da ima 15 milja igrača? Hint : nećeš ga nać ( osim ako sam ne pogledaš na listi u igri kolko ima igrača ). Imaš zadnji PR da ima 12 milja, od toga 1/3 aktivna

ne razumijem cemu uopce usporedbe Forze Horajzona 4 i GT Sporta?!

Sorcerer

FH4 po zadnjem PR-u ima 12 milja igrača zajedno sa Xbox i PC platformom i igra je praktički od prvog dana na Game Passu. Molim link sa 15 milja igrača il prestani mljeti gluposti.

Jbte, ko da čitam Emilijove postove, samo još blesavije...

Sorcerer

Pretpostavka je majka svih zajeba. Ajd ti lepo upali svoj Xbone i FH4 te tamo provjeri ukupan broj igrača.

munja Jesi igrao Forzu?ne trkeljaj.Nemoj biti ko Emilijo i nametat svoje mišljenje drugima.Forza je odlična igra sa bogatom karijerom što nije slučaj sa GT Sportom gdje su kupovi nadodani kasnije.A šta se tiče fizike Forza ima postavke Simulation i za amatere uključivanje pomagala.