• Gaming Vijesti
  • “4K rezolucija je dovoljna, cilj za idući Gran Turismo je 240 FPS-ova”

revo pa i gt sport ima rubberband ai.
U offline utrci u "karijeri" startam zadnji (super što nema kvalifikacija), probijam se ko od šale do prvog mjesta u roku 2 kruga, a onda mi ostala par krugova drugoplasirani visi za petama. Iako sve bolja i bolja vremena vozim do kraja utrke, ne mogu se odlijepiti od drugoga. Ako to nije dokaz da gt ima rubberband, neznam šta je.

NFS Heat je bolji od obje.

Ja neznam zasto se ljudi prepiru oko ovoga i jos arkadu usporeduju sa simulacijom
    FH mozete usporedivat sa NFS ili sonijev Driveclub koji je za mjesec i nesto mrtav

milicevic87 Mozda ima ne znam. Znam da ima uzasno tupav AI koji ne zna vozit.
    No ovo je Esports naslov i ja po tome sudim igru. Offline karijera je dodana samo zbog ljudi koji su se zalili, ona nikad nije bila planirana za igru. Zato se zove igra GTSport. Ne velim ja da je ovo igra za sve, jer nije, al ono na sto se fokusira radi jako dobro za razliku od drugih racing igara na trzistu osim iRacing-a koji je uzasno skup.

Kaj se tice FH4 koja je prakticki besplatna na dvije platforme i uz to mainstream arkada dok je GTsport hardcore igra ove brojke sa kudosprime-a nisu bas bog zna kaj(i naravno to nisu brojke aktivnih igraca), a i pitanje kolko su pouzdane

milicevic87
    Btw. ak te zanima dobra voznja protiv AI-a probaj Assetto Corsa Competizione, AI kao AI je poprilicno dobar, a simulacija voznje GT3 automobila je mozda i najbolja na trzistu. Zvuk je nesto posebno 🙂

revo igrao sam prvi dio asetto corse. Što se tiče fizike, daleko najbolja racing igra. Na volan je fenomenalno igrati. Na controller užasno, nije igra ni napravljena za controller. A cockpit view (bez vidljivog volana) nešto što u svakoj igri želim.
      GT u usporedbi s AC je arkada.

Btw, ne kažem da je gts loš, ipak sam ga igrao preko 300 sati. Gts ima toliko neiskorištenog potencijala. U usporedbi s developerom AC imaju love do krova, a fizika nije ni blizu. Na controller je gts super voziti.
      Volio bih da za idući gt naprave dvije fizike, kao u dirt 4. Simulaciju za igrače na volan i simcade kao što je sada za controller igrače.
      Polyphoni digital je pokazao da može pravu simulaciju napraviti. Naprimjer gt academy beta sa ps3.

milicevic87 Igraj ovaj novi neces pozalit.

Kaj se tice arkada i simulacija to je malo tesko za pricat jer ovisi o klasama. GT3 i GT4 klase su jako dobro slozene na GT sport i sigurno nije nikakva arkada. Mozes rec da su staze arkadne jer rubnjaci ne utjecu previse na automobile i slipstream je prejak no to je namjerno napravljeno da online igranje bude atraktivnije i agresivnije.

Pogledaj kaj pravi GT3 vozac(koji je pomogao u razvoju Assetto corse) veli o simulacijama koji je zapravo kvalificiran da prica o tome sto je simulacija, a sto je arkada. https://www.youtube.com/channel/UCjEUEAEO0fA4A7oBZJDO0Pw

chono7 Veljko ovo ti je stvarno nepotreban komentar. Neka bude zadnje upozorenje.

Ca? Nisan nic lose misli. Napeti su svi previse. A lipo je cakulat o ckepami 😁

Au izgleda da sam ubo u osinje gnijezdo. Barem netko bode ovdje 😂 e decki moji, nemojte zavrstiti kao u reklami "a da si nades curu"

Pričaš ko neki kežual koji je zalutao na gamerski forum, lol.

a brate offtopica.

Smatram da trebaju forsirati veci framerate naspram rezolucije pogotovo ako pricamo u MP naslovima i sve popularnijem cross platform igranju jer je ocito da tu prednost imaju PC igraci. 4k je maksimum i biti cu cisto iznenadjen ako se ista bude vrtilo na toj nativnoj rezoluciji u 120fps, a kamoli vise tj da budem iskren skeptican sam i prema 4k lock 60fps. obecavali su oni i ovaj gen full hd 60 fps pa je toga bilo jako malo, a lockana valjda nije nijedna na base ps4.

Ovdje fali još samo Megatama sa Project cars brijom i ww 3 može započeti 😃

Zero pa i jesam kezual, ne igram nista. A ti? Jebes sta i zasto ne?

Ma bitno je da se raspravlja i forum živne. Šta ima veze ak se malo zakoljemo? 😁

milicevic87 Šta ima veze ak se malo zakoljemo?

vidis cim sam spomenuo ubijanje chono se usekiro ili nije 😅 . bolje nam je bez klanja i slicnoga 🤣

ako cemo pak o hebanju, u toj debati hocu vidjeti emilija i slicne perverznjake 😆

sto se tice gt-a tu ili ima nas koji ga hvalimo ili onih koji ga pljuju. nema izmedju